Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez még is mi, túlreagálom?
A pasim állítólag arról híres, hogy ő sose csalna meg senkit se,előbb halna meg. Nemrégen észrevettem a facebook on ,hogy egy lánynak olyanokat írt, majdnem egy hónappal azután, miután összejöttünk, ami eléggé félreérthető. Az volt ott,hogy a lány írta,hogy látom van barátnőd...a barátom írta,hogy hát igen sajna,lemaradtál,nem te lettél a barátnőm, stb... de még gondolok rád...a csaj írta erre,hogy a barátnődre gondolj, ne pedig rám, a barátom erre azt írta,hogy rám is gondol, de a csajra is stb.. ilyenek voltak ott. Az előző beszélgetéseiket elolvasva ( mikor még nem ismertem a barátomat) úgy tűnt,mintha flörtölnének, és mintha tetszenének egymásnak. Rákérdeztem a barátomnál,hogy ez mi, de abszolút tagadta,és azt mondta,hogy ezt játsszák a csajjal,és hogy ismerik egymást,mert egy vonattal szoktak menni.És ehhez még hozzá tette,hogy nem járna a csajjal, nézzem már meg h néz ki...( amúgy semmi baja a csajnak..).
Amúgy ezután pár hónappal az exének is irogatott,hogy találkozzanak..., erről is nemrégen értesültem, de ezt is tagadta,viszont itt láttam,hogy nem birja megmagyarázni, és ő is mondta,hogy nem tudja megmagyarázni,miért akart találkozni az exével..Ezek után nekem gyanús az előző csajszi is...hogy nem csak szórakoznak. Szerintetek?
hmmm..érdekes dolog ez...
de ha így neki állsz olvasni akkor nem is bízol meg teljesen benne.
ad erre okot amúgy...úgy érzed nem szeret teljes szívéből?
ki mondta, h zavarja az alakod?
ha ez így van akkor miről beszélünk??
őszinte leszek hozzád!
A pasid arról híres h nem csalna meg snekit"---> mindannyian ezt meg hasonlókat mondunk, és mondunk mindenkinek...hogy jó hírünk legyen!
Háát ha tényleg szeretne, akkor nem írna ilyeneket...
Megsúgom, hogy a pasid az első adandó alkalommal lefeküdne azzal a csajjal!
27/f
Köszönöm a válaszokat!!
Akkor szerintetek az első csajnak,akinek irkált, ővele nem csak játszottak?
ha kis felesleg van a hasadon és az zavarja szted szeret???
szted egy alpári paraszt, h ilyeneket mond!!!
Lehet lepontozni...ez nem szerelem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!