Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek már így?
Nekem a barátom, nem csak a párom, hanem barát is. Tehát mindenről tudunk beszélni, harmonikus a kapcsolatunk. Néha mintha nem is barát-barátnő lennénk, hanem két jó barát. De persze szerelmesek is vagyunk, nem csak jó barátok.
Mondta haverjának, h velem még azt is megmerné beszélni, h milyen csajok jönnek be neki :D És így igaz. Tudom, h engem szeret, és tudom, h attól még vannak lányok, akiket megnéz.
Más is így van ezzel? Ez olyan jó érzés, olyan nyugodtnak érzem magam, ha vele vagyok. A lelkitársam is egyben.
19/L, 21/F
Te most dicsekszel?
Amúgy ez a normális.
ugyan miért dicsekednék?
tehát egy normális és ideális kapcsolatban ez természeted.hm... okés. köszi
Ez nálunk is így van. Bármit meg tudunk beszélni egymással, lelkitársak, legjobb barátok is vagyunk egyben, nem csak szerelmespár.
De ahogy előtte is írták, egy normális párkapcsolatban ennek így is kell(ene) lennie.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!