Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mit éreztetek? Hogy tettétek túl magatok rajta?
10 hónapig tartó kapcsolat volt, és nekem utána egy év kellett, hogy "túltegyem" magam rajta. (én változatlanul szerettem, ő akarta a kapcsolat végét.)
1 évbe telt, hogy már ne sírjak utána, ne hibáztassam magam, és ne érezzem, hogy értéktelen az életem, ha ő nincsen benne. 1 év múlva tudtam csak új emberek felé nyitni is.
Készülj fel, hogy azért ez nem megy egyik napról a másikra, akkor sem ha te szakítottál.
Igen, és 1 év 2 hónap elteltével is minden nap az eszembe jut, hogy mi lehet vele. Időnként az is, hogy mégis csak jó volna tudni róla. És időnként most is fáj, hogy azt a varázslatot vele együtt örökre elveszítettem, és megölte az álmaimat is.
24, L
Arra, hogy tedd magad túl, arra nincsen recept. Csinálhatsz akármit, az ezzel járó szükséges kínlódást, a gyászt nem spórolhatod meg, maximum csak könnyebbé teheted magadnak.
Törekedj a tartalmas életre, és arra is, hogy legyenek körülötted, akikre támaszkodhatsz.
Végső soron mindig csak az idő segít (jó sok idő), és egy új kapcsolat. De addig, ameddig meg nem gyászoltad rendesen az előzőt, ne jusson eszedbe "búfelejtő" új kapcsolatot kezdeni, mert nem lesz jó vége.
Kedves 24 L, biztos lehetsz benne, hogy jönni fog valaki az életedben, aki mellett újra átéled ezt a "varázslatot" annyi különbséggel, hogy ő meg is fog téged becsülni és ugyanúgy viszont fog szeretni. Akkor fog betoppanni az életedbe, mikor nem is számítasz rá és hálás leszel a bolond exednek, hogy utadra bocsátott annak idején! Bízz benne, én is bízok:)
Üdv: 26 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!