Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tettetek mikor úgy éreztét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tettetek mikor úgy éreztétek, hogy már nem olyan a kapcsolatotok, már nem azt nyújtja amit eddig?

Figyelt kérdés
Hiába próbálom a páromnak magyarázni, annyira szeret hogy nem érti, hogy velem mi történt. Kezdem azt érezni, hogy képtelen lesz elengedni engem, ha esetleg arra a döntésre jutnék, hogy nem megy tovább.
2009. aug. 11. 09:42
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Mit is magyarázol neki?
2009. aug. 11. 09:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Hogy nem olyan mint volt, hogy valami miatt pont ő miatta változott meg bennem valami.
2009. aug. 11. 10:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt érezném, hogy már nem olyan mint régen és esélyt sem látok arra, hogy ez változzon, akkor leülnék Vele és megmondanám, hogy szeretném ha vége lenne.
2009. aug. 11. 10:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt értem, hogy gáz van, azt is, hogy Nálad van, hiszen a párod még nagyon is szeret, de azt nem, mi az a GÁZ?

Te nem vagy képes elfogadni, ami tőle jön? (Pedig ha jól értem, Ő örömmel adja.)

Vagy nem akarod viszonozni, amit ad? (Ilyen is van, ekkor természetes, hogy rosszul éred magad, nem szeretnél adósa maradni, ez is érthető lenne.)

Szóval fejtsd ki bővebben, mi az, ami zavar?

2009. aug. 11. 10:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
én nagyon csalódott lennék.. mivel ha szeretek valakit akkor nagyon szerelmes vagyok és ilyenkor az ember sokmindet elnéz.. :/ már velem se úgy viselkedik a párom mint a legelején, mostmár csak akkor érzi jól magát velem ha találkozunk am sose hív, eszébe se jut írni, tegnap még este msn-en elköszönni is "elfelejtett", talán a barátai hatására változott meg. de annyira szeretem h elnéztem neki még ezeket is és én is ugyanaz értem amit most te... talán 1 kicsit megijedtem, talán se veled se nélküled lesz belőle...:S
2009. aug. 11. 10:55
 6/9 A kérdező kommentje:
Megpórbálom kifejteni. Szóval az életében anyagi és egyéb problémák merültek fel. Az természetes hogy meghallgatom, próbálok neki segíteni. De mikor szinte már minden randi erről szól azt kicsit már terhesnek érzem. Miért van az, ha nem vagyunk együtt akkor majd megőrül értem, hiányzom neki, ha meg együtt akkor meg csak a problémáival jön. Persze jóban rosszban-ról szól egy kapcsolat, de úgy érzem most itt kicsit a ló másik oldalára kerültünk. De ez most csak egy példa volt a néhány közül amitől másként érzem magam. A többit nem részletezném, az nem nagyon tartozik másra.
2009. aug. 11. 11:05
 7/9 anonim ***** válasza:
74%
Megértelek, nagyon idegesítő tud lenni ha az ember állandóan csak a nyavajgást hallgatja. Persze egy kapcsolat arról is szól, hogy meghallgatjuk a másikat, a problémáit is, de ha állandóan csak ezt hallani, akkor egy idő után tényleg nyűg lesz. Sőt ha ez elkezd idegesítő lenni, akkor már az érzelmeid nyilvánvaló nem olyanok mint régen. Ha nem jó egy kapcsolat, nem érzed jól magadat benne, akkor ki kell lépni belőle. Megmondod neki, hogy Te ezt nem akarod és szeretnéd, ha lezárnátok. Sajnálatból, megszokásból nem szabad senki mellett ott maradni, ha egyébként Te magad már nem akarod ezt a kapcsolatot. Lépj bátran.
2009. aug. 11. 11:41
 8/9 anonim ***** válasza:
83%

Egyszerűbb lenne, ha azt mondanád: UNOD A BANÁNT!

Senkit sem érdekel az üres süketelésed, szerintem jobban járnál, ha a pasidnak is megmondanád....

2009. aug. 11. 11:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Talán az előttem szólónak csak kellemes párkapcsolatban volt része azért írt ilyen választ, amit persze szintén megköszönök.
2009. aug. 11. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!