Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti milyen lányt vennétek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen lányt vennétek el szívesen feleségül?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi milyen lánnyal tudnátok elképzelni az életeteket, lányok is válaszolhatnak hogy szerintük a fiúknak milyen lány kell:) akármit írhattok! Belső külső tulajdonság, kinek mi számít:)
2012. márc. 26. 01:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Semmilyet.
2012. márc. 26. 08:16
 12/15 anonim válasza:
100%

Szerintem a legtöbb férfi olyan feleségre vágyik, akit hosszú távon el tud viselni. :P

Dekoratív / csinos, nem parancsolgató típus, nem duzzogós / hisztizős, helytáll a konyhában (jól főz), nem féltékenykedik, nem szakítja el a haveroktól, nem hívogatja minden percben, szereti a kényeztetést / összebújást, intelligens / nem üresfejű p*csa, nem költi el az összes fizetést ruhákra / sminkre / szolira / egyéb ilyen baromságokra, nem tölt órákat szépítkezéssel / öltözködéssel, természetesnek ható sminket használ 5 kiló festék helyett, felelősségteljes, mindent kultúráltam meg lehet vele beszélni, különböző helyzetekben megfelelően reagál (viccelődés vs komolyság), gondoskodó anya.

Szerintem. :) 26/L.

2012. márc. 26. 11:02
 13/15 anonim ***** válasza:

Külsőre annyi, hogy tetszen nekem. Mondjuk legyen csinos arca, hosszú, ápolt haja és egészséges alakja (nem kövér, nem betegesen vékony).

Belsőre pedig, hogy legyen őszinte, hűséges, megértő, értelmes, tájékozott, lehessen vele különféle témákban beszélgetni, legyen meg a saját véleménye és álljon is ki érte, ne legyen prűd, és higyjen abban, hogy akármennyire elkorcsosult világ is ez, én igen is szeretem és nekem nem kell más és gondolkodjon ő is így. Kb ennyi. :)

2012. márc. 26. 11:18
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Annak aki diplomás csajt akart: szerintem nem baj ha egy férfi okosabb egy nőnél, nekem ez eddig mindig rosszul esett hogy több dologhoz tudtam hozzászólni vagy egyes dolgokat meg sem mertem említeni mert neki kínai lett volna. Hozzáteszem, szerintem az intelligencia számít, nem a papír.

De amúgy nem baj ha valakinek nagyok az elvárásai, viszont... ezt kb úgy tudnám jellemezni hogy anno munkát kerestem és fél évig azért nem találtam mert magas volt a mérce, az elvárásom a munkahellyel kapcsolatban. Aztán feladtam, jelentkeztem egy gyárba ahol rögtön felvettek és később ott feljebb kerültem a ranglétrán. A lényeg a lényeg: előbb-utóbb mindenki leadja, de lehet hogy sokkal jobbat hozol ki egy olyanból aki eleinte nem felelt meg az igényeidnek.

Bocs ha hosszúra sikeredett és valamelyest kissé elüt a témától.

26L (egyetemista XD )

2012. márc. 26. 12:02
 15/15 anonim válasza:
A jelenlegi baratnomet ! :). Szeretheto, akivel lehet viccelodni, tanult ember, lehet beszelgetni vele, romantikazni.
2012. márc. 26. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!