Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit vennétek a párotok 17. születésnapjára? Fiúk minek örülnétek?
Figyelt kérdés
parfümön pénztárcán órán kívül mert ezek kivannak lőve..2012. febr. 27. 22:41
1/9 anonim válasza:
mióta vagytok együtt?:) mennyiből gazdálkodhatsz?
2/9 A kérdező kommentje:
9 hónapja:) és szerintem max 10 ezer forint..
2012. febr. 27. 22:43
3/9 QQRIQqwe válasza:
Én speciel egy Gibson Firebird III-nek örülnék na jó ez poén szerintem teljesen mindegy csak szívből szóló ajándék legyen
4/9 anonim válasza:
Én a kedvenc csokiját+1 jó pólót:)(esetleg csoki helyett megsütheted a kedvenc sütijét,v tortáját)
5/9 anonim válasza:
Battlefield 3 most akciosan megvehető eredetiben :D
6/9 anonim válasza:
Mondjuk magadat; ingyen is van.
7/9 anonim válasza:
Ennek minden fiú örülne:
9/9 anonim válasza:
Süss neki muffint , és akkor azzal te foglalkoztál nem csak vettél valami kész ajándékot hogy letudd minél egyszerűbben . Pluszba vehetsz neki mondjuk kedvenc focicsapatának a logójával ellátott tárgyat , vagy egy pólót.Én ennek anogny örülnék. 19F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!