Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nemzetiségű nőt vegyek feleségül?
Tapasztalatom szerint a Brazil nok 50-60 evesen is jol neznek ki, mar amennyit en lattam.
Szal en tuti Brazilt valasztanek, valami jo tehetos csaladbol valot :)
"melyik nők azok, akik kevés ráfordítással 50-60 évesen is jól fognak kinézni?"
Mely autómárkák azok amelyek kevés ráfordítással sokáig jó állapotúak és teljesítményűek maradnak? Kb. így gondolkodsz te. Így aztán egy érdekházasságnál nem is érdemelsz jobbat.
Még valami. Tegyél a világnak egy nagy szívességet: NE vállalj gyereket soha (amilyen példát mutatnál neki a sivár érzelmi életeddel csak kiszúrnál vele). Köszi, a világ nevében is.
Arab nő való neked!
de én egy svéd vagy finn nőt nagyon tolnék :)
Nem kértem ítélkező válaszokat. Leírtam korrektül, hogy karrieremből kifolyólag nem fogok romantikából házasodni. A másik, hogy nem vagyok az érzelmes típus és nem vagyok hősszerelmes sem. És igen, olyan feleséget szeretnék, akinek a család és a gyerekek a karrier, míg én az enyémmel foglalkozom.
Az építő jellegű válaszokat köszönöm. Az arab nőket nem szeretem, mert szőrösödnek és ügyetlenek az ágyban. Meg amúgy sem az eseteim :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!