Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha feleségül veszem már nem járhat nappali tagozatos suliba?
Figyelt kérdés
A párom 20 éves lesz lassan, és még nappalin tanul. Nem bukott, hanem késett 2 évet. Most lesz jövőre 11. éves, de nyáron el akarom venni, már el is jegyeztem tavaly. 1,5 éve járunk lassan, és mind a ketten akarjuk!2012. febr. 15. 07:34
1/6 anonim válasza:
nem tudom , guglizz rá az oktatási törvényre, és nézd meg
de az nem befolyásol semmit, hogy mennyire akarjátok, meg mióta jártok.
2/6 anonim válasza:
Elég zavaros a megfogalmazásod! Gondolom nem 11. éves, hanem 11. osztályos. Az, hogy hány éve jártok teljesen lényegtelen. Mivel nagykorú, felnőtt a párod, feleségül veheted. Bár én elgondolkoznék a helyedben, hogy ha neki még két éve van hátra nem lenne-e értelme megvárni míg leérettségizik. Lesz hol laknotok? Lesz munkátok, hiszen amíg nappalis gimnazista valaki nyilván nem dolgozik és teljesen neked kell eltartanod. Te hány éves vagy?
3/6 anonim válasza:
a középiskolák nappali tagozatára csak nem házas emberek járhatnak, házasságkötés esetén estin vagy levelezön folytathatják.
De amig tanul, addig minek akarod elvenni? Enek semmi értelme igy, mert gyereket eleve nem célszerü vállalni, amig tanul, összeköltözni meg igy is tudtok.
4/6 A kérdező kommentje:
23/F vagyok és én már végeztem a gimnáziummal és a főiskolával is.
2012. febr. 15. 08:09
5/6 anonim válasza:
Miért ne járhatna? Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, h ha feleségül veszed, ehet-e kovászos uborkát.
6/6 Dottorre válasza:
Tudomásom szerint nem járhat, csak estire, de nem jelent semmit. Nézz utána az okm.gov.hu -n az Oktatási és Kultúrális Minisztérium oldalán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!