Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nemzetiségű nőt vegyek feleségül?
Egyértelműen orosz. Vagy ukrán, vagy belorusz.
1. Messze ők a legszebb lányok a világon, akárki akármit mond. De úgy értem, toronymagasan.
2. Hihetetlenül konzervatívok, akármelyik huszonéves orosz lánnyal beszélsz, mindnek a fő prioritása a család és a gyerek. (sajnos nem mind valósítja meg)
3. Ők azok akik 50-60 évesen is jól fognak kinézni, mert a szláv nőknek ilyen felépítése.
4. Nem azok a karrierista, individualista libák mint Nyugaton, aki egyből megpattan ha jobb pasit talál.
5. Az orosz pasik fertelmesen rondák, és ezt a lányok is tudják ott. Ezért elképesztően nagy számban akarnak külföldi férjet fogni.
6. Néhány jobb résztől eltekintve, brutális nagy gettó országokban laknak (orosz- ukrán- belorusz) emiatt alig várják hogy valaki vigye már őket el onnan. Nekik még Budapest is a mennyországot jelenti.
Sajnos van pár negatívum is:
1. Van köztük olyan aki csak pénzes nyugati pasira hajt hogy vízumot meg letelepedést kapjon Európában meg Amerikában. Ezekre figyelni kell.
2. És a nagyobb baj hogy nagyon kevesen beszélnek angolul. Sokan tudnak pár dolgot, de normálisan elbeszélgetni velük angolul nagyon necces fordítók nélkül.
Én neten ismertem meg a belorusz Elenát, és egyszerűen fájdalmasan szép, simán mint egy címlap modell. Emellett nagyon intelligens is, mély gondolatai vannak. És mázlim volt vele mert ő amúgy némettanár, úgyhogy előkotortam a némettudásom. Angolul jobban menne, de így se gáz. Most oroszt tanulok amúgy csak miatta, különtanárom is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!