Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen nemzetiségű nőt vegyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nemzetiségű nőt vegyek feleségül?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy munkámból kifolyólag eléggé sokat utazgatok a világban. Szeretnék már családot alapítani és a családfát felfelé és bővíteni. Elsősorban az újvilágbéli lányokra gondoltam, mint feleségek és anyák, mert az európaikkal ilyen téren nem jövök annyira ki. Volt már amerikai, brazil, ausztrál barátnőm is közülük. Nem vagyok rasszista, de a karrieremhez fehér nőt kellesz majd választani. Kinek mi a tapasztalata a kölcsönös szimpátián alapuló érdekházasságokról és a külföldi feleségekről? Kik a legjobb anyák és melyik nők azok, akik kevés ráfordítással 50-60 évesen is jól fognak kinézni? (a magyar nők a kedvenceim, de feleségként nem biztos, hogy el tudnám elviselni őket)

2012. márc. 9. 03:16
1 2
 11/18 Picilàny (1986) ***** válasza:
De nem is akarok gyereket mert pont ezért rossz anya lennék és tudom magamròl.
2012. márc. 9. 19:02
 12/18 Picilàny (1986) ***** válasza:
Meg a tàrsadalomnak nem mi felfogàsunkra van szüksége...ezért nem is csinàlok (csinàltatok :)) magamnak...ezt a kérdezőnek is el kell fogadnia.
2012. márc. 9. 19:03
 13/18 A kérdező kommentje:
Pedig szerintem olyan nincs, hogy valaki nem szeretne gyereket. Ez mindenkiben benne van, hogy gyarapodjon, csak sajnos a társadalom szerkezete és az emberek életformája jelentősen megváltozott - főleg itt Európában - és nincs lehetősége az embereknek gyereket vállalni.
2012. márc. 10. 18:50
 14/18 anonim ***** válasza:
90%
Na ide figyelj ez nem kivansag musor majd olyat veszel el amiet kapsz es szeretni fogod vagy mi az talan te minden nemzetisegbol szeretsz valakit amugy meg te nem erdemelsz csaladot a helyesirasert bocsi nincsen ekezetem
2012. márc. 13. 16:00
 15/18 anonim ***** válasza:
29%
Libanoni vagy orosz.de engem is elvehetsz ha nem vagy tul idota v gusztustalan igenytelen ronda pali.Es jo genekkel rendelkezek 22 evesen csak 18 nak nezek ki...ha mar buisness...ehhhh.
2012. márc. 26. 01:48
 16/18 anonim ***** válasza:
én jo tanácsot nem tudok adni,de érdemes meg nézni eggyes nök hogy felháborodtak.pedig ök is igy keresnek pár.csak a génjeikben van és nem tudatos.ök is azt a ffit keresik amelyik jol keres ,erös,okos és el tudja tartani öket.
2012. máj. 15. 13:00
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Egyértelműen orosz. Vagy ukrán, vagy belorusz.

1. Messze ők a legszebb lányok a világon, akárki akármit mond. De úgy értem, toronymagasan.

2. Hihetetlenül konzervatívok, akármelyik huszonéves orosz lánnyal beszélsz, mindnek a fő prioritása a család és a gyerek. (sajnos nem mind valósítja meg)

3. Ők azok akik 50-60 évesen is jól fognak kinézni, mert a szláv nőknek ilyen felépítése.

4. Nem azok a karrierista, individualista libák mint Nyugaton, aki egyből megpattan ha jobb pasit talál.

5. Az orosz pasik fertelmesen rondák, és ezt a lányok is tudják ott. Ezért elképesztően nagy számban akarnak külföldi férjet fogni.

6. Néhány jobb résztől eltekintve, brutális nagy gettó országokban laknak (orosz- ukrán- belorusz) emiatt alig várják hogy valaki vigye már őket el onnan. Nekik még Budapest is a mennyországot jelenti.

Sajnos van pár negatívum is:

1. Van köztük olyan aki csak pénzes nyugati pasira hajt hogy vízumot meg letelepedést kapjon Európában meg Amerikában. Ezekre figyelni kell.

2. És a nagyobb baj hogy nagyon kevesen beszélnek angolul. Sokan tudnak pár dolgot, de normálisan elbeszélgetni velük angolul nagyon necces fordítók nélkül.

Én neten ismertem meg a belorusz Elenát, és egyszerűen fájdalmasan szép, simán mint egy címlap modell. Emellett nagyon intelligens is, mély gondolatai vannak. És mázlim volt vele mert ő amúgy némettanár, úgyhogy előkotortam a némettudásom. Angolul jobban menne, de így se gáz. Most oroszt tanulok amúgy csak miatta, különtanárom is van.

2013. ápr. 11. 11:00
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A költői kérdésemet, amit még egy éve nem gondoltam komolyan, egy német lány nyerte meg. Közben már majdnem el is felejtettem, hogy ide még anno ilyen kérdést tettem fel és hálistennek érdekházasságot sem kellett kötni. :)
2013. ápr. 11. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!