Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti párotok nem szokott ilyen lenni? Bővebben lenn.
Nem szokott ilyen lenni, persze mond véleményt, meg is szoktam kérdezni tőle, és sokszor bókol, de van amikor azt mondja, hogy neked kell, hogy tetsszen. Na ebből tudom, hogy neki nem jön be.
A lényeg, hogy viseld azt, ami neked bejön, te sem mondod meg neki gondolom, hogy mit viseljen.
A kisebb műköröm pedig ízléses, és a kevés smink is az.
Szerintem féltékeny! Tudja, hogy ettől csinosabbnak és magabiztosabbnak éreznéd magad!
Szerintem ilyen dolgokba nem kellene beleszólnia a párodnak!
Én mindennap sminkelek,persze alkalmakkor másként,csinálok frizurát,van műkörmöm(nagyon visszafogott francia,ami olyan mintha totál eredeti lenne,mert nagyon rövidke is.)
Viseld azt amiben jól érzed magad és tetszik neked!Ne hagyd magad elnyomni:)A nőknek kell az, hogy csinosnak érezzék magukat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!