Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás utáni bizalom? Mit csináljak, ha már kikészültem?
4 éve vagyok ebben a kapcsolatban.Nagyon labilis ez a dolog az eleje óta már.Hullámvölgyben vagyunk,amikor van egy jó időszak akkor minden jó,aztán jön egy rossz időszak-akkor viszont képes lennék meghalni is!Túlzásba viszem?
December óta csak kínlódom,mert megint kiderült hogy a barátom más lányt próbált ágyba vinni,és ez mondhatni már a második,esete volt.Azóta teljesen kivagyok.Azt figyelem,mikor tud és hol megcsalni,minden nap arra gondolok hogy simán megcsalna,és néha azon kapom magam,hogy tervezgetem hogy hogyan ölöm meg magam ha megint kiderül hogy megcsalt.És sajnos tényleg nem tartom elképzelhetetlennek,mert én vagyok az első komoly kapcsolata.
Még ezeken túl itt vagyok vele,megbocsájtottam a kis flörtölését,mert részemről is volt hasonló dolog még 4évvel ezelött az elején.De nem hittem,hogy ennyire nem fogom tudni elfogadni,hogy teljesen tönkretesz lelkileg.
Megbocsájtottam neki,de valahol ez mégsem sikerült.
Mit csináljak?Hogy tegyen túl magam rajta?Vagy nem is lehet már helyrehozni?
Hallottam már lány ismerősömtől ilyet: 27 évesen most kezdjem újra a keresgélést? Neked is feltenném a visszakérdést: inkább leélsz 30 évet boldogtalanul? Persze valójában nem ez fog történni. Valójában majd jön egy másik fickó, te pedig majd váltasz.
Amúgy én nem a megcsalás miatt mondom, hogy vége van, hanem mert te magad mondtad ki, hogy nem értitek meg egymást, nem vagytok egymáshoz valók. Nekem alapfilozófiám, hogy az aktuális kapcsolat megmentésére kell törekedni, de most te mondtad ki, hogy sz*r az egész, csak megszoktátok egymást. Az, hogy ő is folyamatosan félrekacsintgat, az is erre utal. Ne haragudj, de szerintem kár erőltetni.
Nagyon szerethetitek egymást, hogyha te is megcsaltad, meg ő is téged (nem is egyszer és nem rajta múlt, hogy több legyen)...
Szerintem nem ez a szerelem-és ahogy olvastam a kommenteket mások szerint sem. A szerelemben hűség, bizalom, megbecsülés és tisztelet van. Én egyiket sem látom nálatok, csak azt hogy ragaszkodtok egymáshoz, mert megszoktátok a másikat. De végül is tök mindegy! Hiába írta mindenki, hogy ez gáz te úgyis megbocsájtasz, ő meg megcsal, vagy fordítva. Csernus fogalmazta ezt jól meg: Sok kapcsolatban csak ülnek a langyos sz@arban...hát üljetek ti is, jó páros vagytok!...
Akárki akármit mondd szeretem őt,és ő is engem!A kérdésem se az volt hogy elhagyjam vagy ne,hanem az hogy hogy lépjek túl a megcsaláson!
Valami különös erő mégis összetart minket,mert képtelenek vagyunk elengedni egymás kezét.Nem érzem hogy "együtt ülünk a langyos szarban" mert annyira nem rossz a helyzet.Botlásaink voltak,amiket helyre akarunk hozni!Próbálunk minden megpróbáltatáson túlesni és nem elengedni egymást (ami a legkönnyebb lenne).
Igazi nő vagy: tanácsot kérsz, amit nem fogadsz meg, mert valójában csak a lelkeden akartál könnyíteni. Megtörtént, aztán holnap majd valaki más vállán fogsz sírni, mert nem a megoldást, csak a megkönnyebbülést keresed.
Persze, hogy szeretitek egymást, de biztos meg kell várni a gyűlöletet a szakításhoz? Ne érts félre, távol álljon tőlem, hogy rádumáljalak a szakításra (tényleg), csak érdekes, hogy tanácstalanul feljössz, és minden mondatra megmagyarázod, hogy nincs igazunk. Sajnos ennek a megoldására én már nem látok lehetőséget. Apránként el fog múlni, addig pedig még jó sok sebet hagytok egymásban...
Utolsó!
Ezzel azt mondod hogy ez a kapcsolat halálra van ítélve,és csak hónapok/évek vannak már csak belőle??
Nem azért tettem fel a kérdést hogy tanácsot várva-kapva hallgassak rá.
És ha szét is válnának útjaink,akkor meg már mindegy hogy haraggal vagy nem,mert attól rosszabb semmi se lehet hogy ne legyünk eggyütt.Mondom,nehéz esetek vagyunk!:)
"Mit csináljak?Hogy tegyen túl magam rajta?Vagy nem is lehet már helyrehozni?"
Szerintem ez igencsak az jelenti, hogy tanácsot kértél, már bocs :D.
Amúgy igen, én úgy érzem vége van. De hangsúlyozom: NEM akarlak rábeszélni semmire sem. Eleve csak a te oldalad ismerem, a kapcsolatotokat nem látom. Ez a te kapcsolatod, ha úgy érzed, meg lehet menteni, akkor uccu neki. Én csak azt nem értettem, hogy miért teszed fel az idézett kérdést, ha a mikor azt mondjuk, bocs, de szerintem ennyi, akkor végig azt magyarázod, hogy nem ennyi :D.
Szerintem azért kérdez valaki, hogy meghallgassa mások véleményét, meg tapasztalatait.
Nincs arról sz, hogy megszavazzuk, mit tegyen.
Amúgy meg sokan el se olvassák rendesen se a kérdést, se a Kérdező későbbi felvetéseit.
A megoldás meg persze magadban van - de ez hosszú, most meg korán van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!