Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás utáni bizalom? Mit csináljak, ha már kikészültem?
4 éve vagyok ebben a kapcsolatban.Nagyon labilis ez a dolog az eleje óta már.Hullámvölgyben vagyunk,amikor van egy jó időszak akkor minden jó,aztán jön egy rossz időszak-akkor viszont képes lennék meghalni is!Túlzásba viszem?
December óta csak kínlódom,mert megint kiderült hogy a barátom más lányt próbált ágyba vinni,és ez mondhatni már a második,esete volt.Azóta teljesen kivagyok.Azt figyelem,mikor tud és hol megcsalni,minden nap arra gondolok hogy simán megcsalna,és néha azon kapom magam,hogy tervezgetem hogy hogyan ölöm meg magam ha megint kiderül hogy megcsalt.És sajnos tényleg nem tartom elképzelhetetlennek,mert én vagyok az első komoly kapcsolata.
Még ezeken túl itt vagyok vele,megbocsájtottam a kis flörtölését,mert részemről is volt hasonló dolog még 4évvel ezelött az elején.De nem hittem,hogy ennyire nem fogom tudni elfogadni,hogy teljesen tönkretesz lelkileg.
Megbocsájtottam neki,de valahol ez mégsem sikerült.
Mit csináljak?Hogy tegyen túl magam rajta?Vagy nem is lehet már helyrehozni?
"Hullámvölgyben vagyunk,amikor van egy jó időszak akkor minden jó,aztán jön egy rossz időszak-akkor viszont képes lennék meghalni is"
Ez a kapcsolat eleve halálra van ítélve, szerény véleményem szerint. Túl hullámzó a kapcsolatotok. Hadd kérdezzek valamit: amikor jó viszonyban vagytok, tényleg annyira szuper, ha utána az öngyilkosságon gondolkodsz, mert annyira sz@r mellette?
Legyen már önbecsülésed b.meg!
Nem bocsájtottál meg, ne áltasd magad!
"teljesen tönkretesz lelkileg" Kell ez neked, kislány? Nem tudom hány éves vagy, de nem tippelnék 22 fölé.
35f
A kérdéseidre teljesen mindegy, mi a válasz.
A kérdés egyszerű:
Boldog vagy? Ha igen, maradj vele.
Nem vagy boldog? Szakíts.
Nem kell túlbonyolítani, meg kínlódni, minek?
ma 07:45!
Ezért rágódom mert vannak időszakok amikor boldog vagyok mellette,aztán vannak időszakok amikor a pokolba kívánnám az egészet!
Elvégre azért (is) maradtam mellette a félrekacsingatásai után mert szeretem őt valahol mélyen (a szívem legmélyén,és ez bármitől erősebb).
Csak nem tudok továbblépni rajta,hogy majdnem megette mással.
Ő is tudja hogy ez így nem jó,mert minden vita során felhozom a témát.Én is tudom hogy ez így nem jó!
Mégsem tudjuk és nem akarjuk elhagyni egymást.
7éve vagyok párkapcsolatban ebből 5éve házasok vagyunk a férjemmel.
Igen, vannak hullámvölgyek amikor az ember pokolba kívánná az egészet, de a szerelem összetartja a kapcsolatot. Viszont az nem normális, hogy nem tisztel és becsül, te meg öngyilkosságon gondolkozol.Szóval magad miatt hagyd el, akkor is ha szereted, mert ő nem és ez lelkileg tönkre fog tenni
Ő is szeret.Tudom hülyén hangzik hogy ezt mondom miután majdnem megcsalt,de akkor is érzem hogy szeret ő!
Hiszen én is tudom hogy szeretem,mégis én is flörtöltem az elején más pasival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!