Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás utáni bizalom? Mit csináljak, ha már kikészültem?
4 éve vagyok ebben a kapcsolatban.Nagyon labilis ez a dolog az eleje óta már.Hullámvölgyben vagyunk,amikor van egy jó időszak akkor minden jó,aztán jön egy rossz időszak-akkor viszont képes lennék meghalni is!Túlzásba viszem?
December óta csak kínlódom,mert megint kiderült hogy a barátom más lányt próbált ágyba vinni,és ez mondhatni már a második,esete volt.Azóta teljesen kivagyok.Azt figyelem,mikor tud és hol megcsalni,minden nap arra gondolok hogy simán megcsalna,és néha azon kapom magam,hogy tervezgetem hogy hogyan ölöm meg magam ha megint kiderül hogy megcsalt.És sajnos tényleg nem tartom elképzelhetetlennek,mert én vagyok az első komoly kapcsolata.
Még ezeken túl itt vagyok vele,megbocsájtottam a kis flörtölését,mert részemről is volt hasonló dolog még 4évvel ezelött az elején.De nem hittem,hogy ennyire nem fogom tudni elfogadni,hogy teljesen tönkretesz lelkileg.
Megbocsájtottam neki,de valahol ez mégsem sikerült.
Mit csináljak?Hogy tegyen túl magam rajta?Vagy nem is lehet már helyrehozni?
Igen,egy esélye mindenkinek van.De több nincs.
Mi megpróbáljuk így is rendbe hozni,mert én 4évet nem akarok 2kidobni",ez az egyik.A másik meg az hogy tényleg érzem hogy szeret,nem csak ragaszkodás.
Számtalan olyan alkalom volt,amiért ő is otthagyhatott volna már,mégsem ment!
Egy 4éves kapcsolatban talán már nem is a szerelem az erős,hanem szeretet,mélyről jövő "ragaszkodás"a másik iránt,ami talán erősebb a szerelemtől.Mi ezt akarjuk megmenteni.
A kérdés csak az,hogy hogy felejtsem el a múltat és kezdjek elölről?
Az nagyon rossz logika, hogy "négy évet nem akarok kidobni" - ha nem működik a kapcsolat, akkor jövőre meg öt évet még annyira sem akarsz majd kidobni, aztán hatot, tízet....
Ha viszont úgy érzitek, hogy erősebb, fontosabb kapcsolat ez annál, hogy ki akarnátok lépni belőle, akkor beszéljetek meg minden eddigit, és zárjátok szépen le, de akkor igazán, és örökre.
És akkor csak előre!
Mindenkiben vannak tüskék, de nem kell folyton piszkálni!
Omba!
A decemberi eset után pont így döntöttünk,amit te most leírtál!
Ezzel van a gond,hogy nem tudok előre nézni csak vissza!Igen,fontos kapcsolat,ezért nem akarom hogy vége legyen.De valamiért mégse működik.Nem vagyunk egymáshoz valóak?Más a gondolkodásunk,nehezen fogadjuk el a másik döntését,véleményét.Ezen nehéz változtatni!
Köszönöm a válaszod,hasznosak voltak!
3 hónapja "dobtam ki" 4 és fél évet az ablakon. Majd belehaltam, ugyanígy éreztem, ahogyan Te. Szerettem, sajnáltam az együtt töltött éveket, az emlékeket... mindent! Mostanra átértékelődtek bennem a dolgok, nem voltunk egymáshoz valók. És bár úgy gondolom soha nem leszek már boldog, nem tudom mással elképzelni az életem, mégis jó döntés volt. Családot szerettem volna, gyerekeket, és lekéstem róla, mert már régen le kellett volna zárni a kapcsolatot, hogy továbbléphessek. 26 éves vagyok, már nincsenek terveim, nem tudnék megbízni senkiben, nemhogy gyereket szülni valakinek. Csak élek.
Nem tudom hány éves vagy, de azt gondolom ennek a kapcsolatnak nincs jövője, mégha ennyire ragaszkodsz is hozzá, (tapasztalat!) Lépj tovább, próbálj meg keresni olyan embert aki megbecsül és úgy szeret, hogy közben nem akar megcsalni.
26/N
Én kidobtam már az ablakon egyszer 3évet, aztán 4évet, most a férjemmel élek. Ha leragadtam volna az első kapcsolatomban mert nem "dobom ki az ablakon a 3évet" akkor mostanra lelkileg összetört ember lennék, gyerek nélkül.
Persze adj neki 1esélyt, de te már adtál 2t is, és ha jól olvastam,csak a lányon múlt, hogy nem csalt meg.
A férjem a 6év alatt egyszer nem csalt meg és más nőre sem néz rá, ugyanúgy szeretjük és kívánjuk egymást.
Szerinted, mennyire szerethet téged a barátod, hogyha már 2szer megcsalt? Mennyire számíthatsz rá és bízhatsz meg benne? Erős ragaszkodás, meg szeretet persze van egy kapcsolatban majd 30év után, de nem 3év után...
Itt nincs már mit megmenteni, ha valaki annyira nem becsül, hogy a hibájából nem tanult, akkor ne várj tőle sokat.
Én azt látom, hogy kapcsolatfüggő vagy, ő meg vígan kihasználja ezt. De előre borítékolom, hogy még párszor meg fog csalni, a kérdés az: ennek ellenére is boldog vagy?
Azt hiszem egyesek nem olvasták el,hogy nem csak ő csalt meg engem hanem én is őt az elején.Nem védem,nem is a mentségemet keresem,de tény hogy mind a ketten hibáztunk.Ezek a hibák mások számára talán megbocsájtatlanok,de mi mégis megbocsájtottunk mert nem akarunk semmiképp szétmenni.A gond hogy ezeket nem tudjuk elfelejteni és mindig visszaőrlődnek egy vita során akár.
Mind ketten látjuk nem jó ez így,de nem akarunk szétmenni mert ezek ellenére-még ha hülyén hagzik is-akarjuk egymást és terveink vannak,de valamit mégsem csinálunk jól.Egy párszor akarta már a sors hogy szétmenjünk,nem mentünk és tovább harcolunk,mert nem akarjuk/nem tudjuk elképzelni az életet a másik nélkül.
Mi ilyen fura párosok vagyunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!