Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás utáni bizalom? Mit csináljak, ha már kikészültem?
4 éve vagyok ebben a kapcsolatban.Nagyon labilis ez a dolog az eleje óta már.Hullámvölgyben vagyunk,amikor van egy jó időszak akkor minden jó,aztán jön egy rossz időszak-akkor viszont képes lennék meghalni is!Túlzásba viszem?
December óta csak kínlódom,mert megint kiderült hogy a barátom más lányt próbált ágyba vinni,és ez mondhatni már a második,esete volt.Azóta teljesen kivagyok.Azt figyelem,mikor tud és hol megcsalni,minden nap arra gondolok hogy simán megcsalna,és néha azon kapom magam,hogy tervezgetem hogy hogyan ölöm meg magam ha megint kiderül hogy megcsalt.És sajnos tényleg nem tartom elképzelhetetlennek,mert én vagyok az első komoly kapcsolata.
Még ezeken túl itt vagyok vele,megbocsájtottam a kis flörtölését,mert részemről is volt hasonló dolog még 4évvel ezelött az elején.De nem hittem,hogy ennyire nem fogom tudni elfogadni,hogy teljesen tönkretesz lelkileg.
Megbocsájtottam neki,de valahol ez mégsem sikerült.
Mit csináljak?Hogy tegyen túl magam rajta?Vagy nem is lehet már helyrehozni?
Látod megbocsájtani meg lehet,de felejteni azt sosem!
Hidd el vannak olyan férfiak,akik soha rá sem néznek más nőre és tisztelnek szeretnek!
Akárhány éves is vagy,te is tudod, hogy rosszul döntesz,ha mégtöbb időd pazarolsz egy ilyen szemét alakra.
Azt mondod, te az elejétől azon paráztál, hogy hátha egyszer...
Nekem ilyen önbeteljesítő jóslatnak tűnik inkább, azzal a kis eltéréssel, hogy a végén nem történt semmi, csak majdnem.
Az kb. mit jelent?
Már ágyba bújtak, csak kimászott, vagy erősen erotikus tartalmú vicceket meséltek egymásnak?
Utolsó!Nagyon vicces vagy!
Nem tudom miért lényeg,de azért leírom hogy a lány
Nem engedett tovább!
Csókoloztak!
Egyáltalán nem viccnek szántam, ha 4 éve ez foglalkoztat, annak vannak azért kihatásai.
Én nem lennék együtt senkivel, aki folyton azon parázik, hogy "mi lesz ha...."
Szállj ki ebből gyorsan, akár így, akár úgy.
Nem csalt meg a kapcsolat elején!
Nekem volt az elején kikacsingatásom!Neki most decemberben volt a flörtölős esete!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!