Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan érhetem el, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetem el, hogy a párom feladja zárkózottságát?

Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 22:22
 1/5 anonim ***** válasza:
dicsérd sűrűn, hangoztasd a jó tulajdonságait, amikor kételkedik magában, akkor emlékeztesd a sikereire, és mindig mondd neki, hogy te mellette vagy;)
2009. jún. 12. 22:24
 2/5 anonim ***** válasza:
mióta vagytok együtt? és te milyen jellem vagy? én zárkózott voltam régen nagyon! és mióta olyan emberekkel ismerkedem, ismerkedtem meg (főleg a párom aki közvetlen, humoros...) azóta én is nyitottabb vagyok! de azt is amit az előttem válaszoló írt! legyél nyitott, humoros, vidám és beszéltesd :) és beszélj!
2009. jún. 12. 23:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Menjetek el pszichológushoz. Én már 3 éve próbálkozom párom zárkózottságát oldani a már felsorolt okosságokkal és semmi. Ezek szerinte van olyan, amikor már semmi nem segít. Egyszerűen tőlem nem fogad el semmit, mert hogy én szeretem és elfogult vagyok, és nem hisz nekem.

Ha jól néz ki a párod, egy gyerekkori, vagy kamaszkori trauma, sok csúfolódás, kevés pozitív behatás is egy életre zárkózottá tehet egy embert. Ha nem jönnek be a tanácsok, akkor keressetek meg egy szakembert. Én még nem adom fel, de lehet hogy ez lesz a vége.

2009. jún. 12. 23:43
 4/5 anonim ***** válasza:
hát igen mondjuk van benne valami, mert amit az előbb írtam (utolsó előtti), hogy legyél ilyen-olyan és ő is az lesz, na igen ez nem mindenhol igaz! a régi barátnőm borzasztó zárkózott! de annyira hogy nem szólalt meg soha, nem nagyon akart menni sehova sem! egy-két ember volt az életébe akikhez úgy ahogy szólt vagy beszélgetett de azon kívül semmi! és összejött egy *** mindegy egy olyan emberrel akiből folyton dőlnek a különböző hülyeségek, az oltogatások, a humortalan poénok, mindenkihez szól, még akkor is amikor nem is kérdezik! na és mellette sem változott semmit! ehhez a dologhoz mélyen kell keresgélni
2009. jún. 12. 23:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Röviden és egyszerűen mondom..nem erőltesd mert nélküle maradsz.Nincs annál rosszabb mikor csak a piszkálás van hogy ilyen meg olyan legyél.Az ember személyisége nem változik.Ha egyszer olyan fajta olyan is marad,vagy ha nem meg tök szarul fogja magát érezni valahányszor veled lesz
2009. jún. 13. 02:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!