Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác nagyon művészlélek, és félénk, akkor lehet hogy nagyon hamar feladja? Ha véletlen félreértett 1-2 helyzetet, és visszautasításnak vett 1-2 dolgot, de utána közeledtem felé, de mégsincs nagy fejlemény. Szerintetek?
Ha jól értem ebből a pár szóból, először visszautasitottad, most meg már bánod.
Na ezért van a sok félénk pasi.
Nem tudják megérteni az ilyen csavaros észjárást.
Azt hiszik, hogy ha 5 csajt megkérdeztek, és mind nemet mondott, akkor ő már egy rakás szerencsétlenség.
Egy idő után feladja.
meg kell kérdezni egyenesen, hogy van-e elképzelése a kettőtök jövőjét illetően, és ha igen, mi az.
Nem olyan nehéz az.
akkor majd kiderül
én is hasonló típus vagyok, és az ilyen srácok nem szeretik a "jégkirálynőket". az ilyeneknek szeretetre és érzésekre van szüksége, amit nyilván nem tudsz neki megadni.
keress olyan srácot, akinek nem számítanak az érzések.
Ő is igy gondolja.
Akkor még ellesztek 3 évig, egymást kerülgetve.
Pedig hasznosabb dolgokkal is foglalkozhatnátok ennyi idő alatt. Egyébként szerintem pozitív választ kapnál.
Ha már egyszer próbálkozott, az nem véletlen volt.
Szándd rá magad, siker lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!