Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt ti visszautasításnak vennétek?
Figyelt kérdés
Az egyik bulin egy olyan srác, akit csak látásbol ismerek, odajött hozzám, beszélgettünk, majd az arcát közel tolta az enyémhez, de én eltoltam magamtól, majd elkezdte a karjaimat maszírozgatni, amit megint nem engedtem, és eltoltam magamtol, végezetül pedig megfogta a csipöm, és meg megfogtam a kezét és ellöktem magamtol, illetve felálltam és elmentem onnan, ahol ö volt. utánam kiálltott, hogy menjek vissza, de nem mentem.2011. jún. 3. 13:02
1/15 anonim válasza:
Határozottan. Legközelebb törd el a kezét, ha nem ért a finomságokból.
2/15 A kérdező kommentje:
De nem tudtam, mit csináljak, mert tetszik a srác...
2011. jún. 3. 13:06
3/15 anonim válasza:
Hányszor fogod ezt a kérdést még feltenni?
4/15 anonim válasza:
persze,mert az nem írtad de tuti így volt, itt mindenki magát fényezi, de vajuk be nem vagy te ebben a történetben olyan ártatlan.
5/15 A kérdező kommentje:
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:34
Te akkora egy barom vagy... De te biztos jobban tudod, hogy mit csináltam, meg mit nem, mert te ott voltál!!! Utálom az ilyen ultaokos embereket! Persze MINDENKI MAGÁBOL INDUL KI!
2011. jún. 3. 13:37
7/15 A kérdező kommentje:
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:38
Még te csodálkozol? Teszed itt a nagy okosat, közbe meg egy hülye, tudtalan, bunkó vagy!!!
2011. jún. 3. 13:44
8/15 A kérdező kommentje:
tudatlan*
2011. jún. 3. 13:45
9/15 anonim válasza:
inkább legyek bunkó, mint egy hülye taknyos kis pics@
10/15 anonim válasza:
Hát ha látszott rajtad hogy tetszik neked, akkor ne csodálkozz ha nem vette visszautasításnak. Egyébként józan volt? Gondolom nem. Azóta is próbálkozik talán? Jaj várjál csak. Most őszintén, neked az lenne a jobb hogy ha visszautasításnak vette, vagy az ha nem? Ha tetszik neked akkor lehet hogy az utóbbi. Szeretnéd hogy tovább próbálkozzon? Mert akkor inkább úgy tedd fel a kérdést, hogy hogyan tudnád elérni hogy újra próbálkozzon:D Egyébként igen, visszautasításnak vehető a tetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!