Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha nem tetszene a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha nem tetszene a barátnőtök melle, akkor szex közben nem puszilgatnátok/vagy vennétek le a melltartóját, ugye?

Figyelt kérdés
Hegyes vagy ha úgytetszik csúcsos mellem van, és gyűlölöm. Ezért néha "elfelejtem" levenni a melltartóm szex közben, de a párom mindig leveszi. Állandóan csókolgatja stb. Nem tudom elhinni, hogy tetszik neki. Van olyan fiú, akinek bejön a hegyes mell?
2011. júl. 5. 03:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Most ez miért ennyire hihetetlen?...
2011. júl. 5. 03:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Általában a lányoknak sokkal több az elvárásuk magukkal szemben mint nekünk srácoknak, nálatok is ez van, nyilvánvaló hogy tetszik a barátodnak.
2011. júl. 5. 03:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Tudom, le fogsz ordítani, de feltöltenél egy képet? Meg a kérdés: hány éves vagy?
2011. júl. 5. 07:54
 4/9 anonim ***** válasza:
hidd el, hogy tetszik neki. aki a kicsit szereti, az se hiszi el, hogy van aki a 90J-sre bukik
2011. júl. 5. 10:14
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Számomra azért olyan nehéz elhinni, mert szerintem nagyon nem szép. Képet most nem töltenék fel inkább, 17 éves vagyok.
2011. júl. 5. 10:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Hmm, pedig nekem a "hegyes" mellek tetszenek a legjobban.
2011. júl. 5. 11:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Írnék Neked egy privátot, egyébként, de úgy látom, erre most képtelen vagyok... Megkérhetlek, hogy írj egyet?
2011. júl. 5. 11:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne zavarjon, ha a Párod úgy szeret, ahogy vagy, inkább örülj neki. Ha emiatt nem szeretne, meg lennél bántva, így meg, hogy szereti, ezt gyanúsnak tartod. Örülj inkább, hogy ez jön be neki, ill. nem az fontos számára, más mit lát. :)
2011. júl. 5. 11:31
 9/9 anonim ***** válasza:
ha ő téged így szeret semmi gond , legtöbb pasinak nem az a fontos hogy mekkora melle van a barátnőjének.
2011. júl. 5. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!