Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt ti visszautasításnak vennétek?
Figyelt kérdés
Az egyik bulin egy olyan srác, akit csak látásbol ismerek, odajött hozzám, beszélgettünk, majd az arcát közel tolta az enyémhez, de én eltoltam magamtól, majd elkezdte a karjaimat maszírozgatni, amit megint nem engedtem, és eltoltam magamtol, végezetül pedig megfogta a csipöm, és meg megfogtam a kezét és ellöktem magamtol, illetve felálltam és elmentem onnan, ahol ö volt. utánam kiálltott, hogy menjek vissza, de nem mentem.2011. jún. 3. 13:02
11/15 A kérdező kommentje:
Koszonom kedves utolso, hogy normalis valaszt adtal. Nem, nem volt berugva; egy pohar sort ivott, meg aztan autoval volt es vezetett...
2011. jún. 3. 14:11
12/15 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy miért kell itt pattognod... Én is mindig beleszámolom az ilyen kérdésekbe, hogy csak a te oldaladat ismerjük, nem voltunk ott, miért kötelességünk minden szavad szentírásnak venni, és kedvesen csak azt mondani neked, amit hallani szeretnél, szvsz vegyél vissza! A helyzet az, hogy egyet értek az általad leszólt illetővel, mert akkor könnyű Katát táncba vinni, ha engedik, azaz valószínűleg adtál félre érthető jeleket, amit az is alátámaszt, hogy írtad, hogy tetszik neked. Az általad leírtakból ítélve a srác eléggé fel volt hergelve, és elég biztosnak érezhette dolgot. Az, hogy a sokadik elutasítás sem esett le neki, az már nagy tahóságra vall, de nem úgy hangzik a sztori, mintha vaktában tüzelt volna.
13/15 anonim válasza:
13:55 vagyok:) Iszik és vezet? Akkor akármit is szeretnél hagyd inkább tutira. Nem csak tahó, de felelőtlen is. Az utánam lévőnek aki hozzászólt: Ha egy lány elutasít egy fiút akármilyen indokból is, az nem jogosítja fel az illetőt a tolakodó viselkedésre a lánnyal szemben hogy esetleg a csajnak tetszik a fiú. Egyébként meg azt mondta a kérdező, hogy csak látásból ismeri a srácot. Hát én sem venném szívesen ha egy vad idegen pasi ilyen módon belemászna az arcomba és fogdosna, legyen is akármilyen jóképű. Mert nem vagyok lotyó. Lehet hogy a kérdező sem az, és ezt próbálta érzékeltetni kangörcstől szenvedő újdonsült udvarlójával.
14/15 anonim válasza:
Előző vok, és stop, én egy büdös szóval nem mondtam oylat, hogy a srácot bármi is feljogosította ilyen viselkedésre. Erről kár is beszélni, ez olyan, mintha a második vh-ról beszélve minden mondatomban el kellene mondanom, hogy Sztálin meg Hitler rossz ember volt... Én egyrészt azt nem értem, hogy feltesz a kérdező egy kérdést, és ha nem az a válasz, hogy "igen ez egy tahó, te sokkal jobbat érdemelsz", attól még nem kell felkapni a cukrot. Másrészt arra akartam célozni, hogy érdemes ezzel vigyázni, és nem teret adni a hülyéknek ennyi az egész. És igen, a srác egy f*sz, csak szerintem ez annyira triviális, hogy nme is akartam feszegetni.
15/15 anonim válasza:
Te írtad hogy biztos félreérthető jeleket adott, meg hogy könnyű Katát táncba vinni... Blabla. Az ilyen taplónak már az is félreérthető jelnek számít hogy a csaj lélegzik! Az már felhívás egy keringőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!