Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan rosszul esik hogy mindenkivel van fenn közös képe a barátomnak közösségi oldalon csak velem nincs?

Figyelt kérdés

Már kérdeztem hogy rólam miért tesz fel. Azt mondta azért mert amik régen voltak azt nem akarja feltenni ujra,mert az tök gáz. Régen volt fenn közös képünk,csak összevesztünk és akkor letörölt mindent.

Az fáj a legjobban h aki miatt összevesztünk csajjal is van közös képe,és még mindig fenn van meg azok a kommentek alatta. olyan bántó. Szerintetek megmondjam neki hogy szedje le?

2012. márc. 16. 15:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én tennék fel fiú barátaimmal készült közös képeket!!!!
2012. márc. 16. 15:32
 12/18 anonim ***** válasza:
Hát,ez nem valami biztató előjel.Ennek én sem örülnék.
2012. márc. 16. 15:55
 13/18 tetro ***** válasza:
68%
Tényleg azon múlik manapság egy párkapcsolat milyensége, hogy a facebookon van-e közös fotó? A világ megérett a pusztulásra.
2012. márc. 16. 16:05
 14/18 anonim ***** válasza:
37%
Egyesek a fészbukon élik a szerelmi életüket is...
2012. márc. 18. 14:19
 15/18 anonim ***** válasza:
nyugodtan kérd meg h törölje. ha nem mondod el hogy mi bánt ő sem fogja tudni... és rakd fel a közös képeket, vagy csinálj újat.
2012. márc. 18. 14:21
 16/18 anonim ***** válasza:

itt a pontos válasz az egész problémára az összes lehetséges megoldással:

a pasi nem tesz fel olyan képet amin te vagy mert vagy szép vagy és nem akarja h másnak is teccedjél(kevés rá az esély na nem azért mert monnyuk nem vagy szép) a pasi szégyell téged. a pasinak másik csaja van történetesen az a csaj akin összevesztetek mert a bulin ahol te nem voltál ott meghúzta a csajt mint a huzat és másnap kitalálták hogy a csaj mégis mással jött össze (egyértelmüen számítottak rá hogy gyanakodni fogsz számítottak h átfedést kell találni) emmellett ha én kérek valamit a barátnőmtöl akkor azt kézsséggel teljesíti ha nem akkor túl nagyot kértem.. ha jelentéktelent kértem tudom hogy más van mögötte ez a csávó vagy mással kúr vagy szimplán nem szeret használd az agyadat

peace

2012. márc. 18. 16:54
 17/18 A kérdező kommentje:

A csaj azóta tényleg összejött mással,meg össze is költözött már vele.

Tudom hogy nem történt semmi azon a bulin. csak bűntó hogy van róluk közös kép. meg nem is közös kép zavar hanem azok a kommentek alatta.

Én feltettem a régi képeket be is jelöltem rajtuk. Nem mondta h nem tetszik neki

2012. márc. 18. 17:23
 18/18 anonim ***** válasza:
akkor a kommentem második részét ajánlom a figyelmedbe... ha valami semmiség akkor kérdezd meg mi van mögötte mert valami van
2012. márc. 18. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!