Hogyan bizonyíthatnám be a barátomnak, hogy szeretem?!
Azzal hogy mindig mellette állsz, gondoskodsz róla, és normálisan viselkedsz vele.
Valentin nap csak a képmutatásra jó, akit szeretünk azt az év többi napján is szeretjük.
Előző! Nem értek egyet azokkal, akik ócsárolják a Valentin napot. Mi a párommal 5 éve vagyunk együtt, minden nap szeretjük egymást, inkább egyre jobban, mint kicsit kevésbé. Ettől függetlenül tartunk Valentin-napot. Nem az a célja, hogy akkor kimutassuk egymásnak, hogy szeretjük, hanem hogy kicsit más legyen a hétköznapoktól, egy aprósággal meglepjük egymást, ami a kapcsolatunkhoz kötődik (tehát mindig olyan, ami közös, nem pl egy toll, vagy könyv). Nagyon sokan mondják erre, hogy nem ilyenkor kell szeretni, hanem az év többi 364 napján, de szerintem a Valentin-napban nem is az a lényeg, hogy kizárólag akkor szeressük a másikat. Ezzel az erővel a karácsony is egy butaság, hiszen az a szeretet ünnepe, de nem akkor kell szeretni eszerint a felfogás szerint.
Kedves Kérdező! Viszont a te megfogalmazásod, hogy bizonyítanád, hogy szereted, elég hibás. Én is azt gondolom, hogy azt nem kell bizonyítani. Nem tudom hány évesek vagytok, mióta vagytok együtt, de egy szép fehérneműt biztosan nem vetne meg. Emellett lehet egy romantikus vacsorát csinálni, én egyszer-egyszer szoktam egy verset írni, amiben leírom az érzéseimet... Szerintem van egy csomó ötlet, neked kell tudnod, hogy a ti kapcsolatotokhoz mi illik.
főzz valami fiúsat, steak burgonyával vagy bolognai azt minden srác szereti :D egy jó vörösbor meg egy új akciófilm amit még nem láttatok.
felejtsd el a szivecskéket meg a romantikus komédiákat ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!