Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelet az h a barátom bármit csinál felidegesít, idegesítenek a dolgai?

Figyelt kérdés

És néha rám jön az h vágyom nagyon a szabadságra...

De nem merem elhagyni mert félek attól h magányos leszek nélküle...

2009. jún. 11. 18:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Vagy átvészeled. Nekem is volt ilyen időszakom. Azon rágódtam, hogy szakítsak -e, vagy sem. De tudtam, hogy ha szakítanék, hiányozna. Nem az, hogy legyen valakim, hanem ő maga. Ezért inkább próbáltam kicsit visszafogni magam, kicsit távolságtartóbb lenni vele (amiből - vigyáztam - ő semmit nem vett észre), és rendezni magamban a dolgokat.

Most pedig mindennél jobban szeretem. :) És nem akarom elveszíteni. :)

Szóval lehet, hogy neked is csak egy kis időre van szükséged, hogy át gondold, mit is érzel valójában... De ezt nem úgy értem, hogy legyen 2 hét szünet pl.. Csak magadban rendezd a dolgokat.

Gondolj azokra, amik nem idegesítenek benne, amiket szeretsz rajta, benne, vele. És gondold át, hogy ezt szeretnéd -e a jövőben is.

Ha a válasz: nem, akkor tudod, mi a dolgod. :)

De addig maradj vele, és próbálj meg kicsit jobban odafigyelni rá, meg a kapcsolatotokra. :)

Nekem ez sikerült, és boldog vagyok. :)

22/L

2009. jún. 11. 19:11
 12/13 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek a válaszokat
2009. jún. 11. 19:11
 13/13 anonim válasza:

Velem is ugyaez a helyzet .. :S

Én 3éve vagyok vele együtt, idegesit minden amit csinál, de tényleg minden, ha tanul, az, ha nem tanul akkor az stb.

Én azért nem akarok vele szakitani mert én is szeretem valahol, meg legfőképp azért, mert tudom, hogy nem fogok még egy ilyen pasit találni soha életemben,

mert Ő nagyon szeret, sose csalna meg, megtesz értem mindent, s családapának is nagyon megfelelő lenne (ez még arrébb van, de már erre is gondoltam)

2009. jún. 12. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!