Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm mindig felidegesit! Most mit tegyek?
Sziasztok!
Az a szituáció van, hogy amikor a barátnőmmel vagyok, ő mindig valamit kifogásol bennem. Hogy épp miért tettem azt, most miért vagyok ilyen. Miért nem hivom fel egész nap? (azért mert nincs rá pénzem), akkor miért nem vigasztalom ha valami baja van? (megmondom neki hogy nyugodjon meg, nem lesz semmi baj, de én nem tehetem meg hogy órákat vigasztalom a telefonban).
Úgy veszem észre, hogy valami baja van. Minden apróságon idegeskedik, és amikor "kinevetem", olyan szinten, hogy megkérdezem viccesen: "Na, öreg harcos, megoldódott a probléma?" Akkor is kiakad.
Utálja a zenét amit hallgatok, és mindig elmondja hogy a techno nem zene, utálja a filmeket amiket én szeretek, mindent utál amit én szeretek, és mindig lehülyéz mindenért, hogy micsoda szerencsétlen vagyok, ha valamit elrontok. Ha leejtek valamit, vagy bénázok, ő felidegesiti magát, és elkezd velem kiabálni, holott én nevetek egy jót az egészen...
Már nem is akarok vele lenni, mert tudom hogy feszültség lenne ismét
Miért?
Ha már nem akarsz vele lenni, akkor ne legyél vele!
Én se lennék egy ilyen libával...
A második kommentre: IGEN!!! Ez a legmegfelelőbb dolog. Mindig elmondta, hogy ő egy félhosszú hajú, fekete cipős, ingben és farmerben járó embert képzelt el magának, aki minden kivánságát lesi, izmos, és csak ő érte él. Egészséges, és nem beteg, nem kell kórházba járnia (mint nekem)...
Na én az ellentétje vagyok ezeknek.
Hogy eddig nem esett le ez, köszi hogy igy megfogalmaztad.
Hagyd ott ezt a tyúkot, jobbat érdemelsz. Téged épít le lelkileg, és ezt ne hagyd.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!