Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagáljak a barátnőm nyafogására?
A csajom (22 éves) folyton nyafog előjáték közben, ha simogatom, hogy nem néz ki elég jól, nagy a hasa, löttyedt a combja, kicsi melle. Valójában szerintem az átlagnál jobb az alakja, 10-es skálán legalább 8-at adnék neki, elégedett vagyok vele. Jobb szerintem az adottságait nézve nem is nagyon lehetne, mert sportol, egészségesen él, igényes... Szóval szerintem nagyon jó ő így, de mégis az agyamra megy azzal, hogy amikor a legjobban belefeledkeznék, és a leginkább jól esik őt szépnek látni, akkor kezdi el mondogatni a vélt hibáit, bizonygatja, hogy milyen csúnya, meg szégyenlősködik, ahelyett, hogy örülne, hogy így tetszik. Azt mondja, néhány éve még sokkal jobb nő volt, akkor még nem ismertem. Volt már barátja korábban, tehát nem új neki a helyzet. Amúgy nem hisztizős semmiben (sőt!), ezzel viszont kiakaszt.
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!