Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet 3,5 hónap alatt meghódítani egy lányt akinek évek óta van barátja ( 5-6 éve )?
-23 éves vagyok
-a lány 22 éves
-évfolyamtársnőmről lenne szó, a barátja egy másik városban él,
-nekem még nem volt barátnőm
-végzősök vagyunk ezért limitált az időm
Minden nőt ugyanúgy lehet meghódítani: bókolsz neki, dicséred, 1000x elmondod mennyire tetszik neked. Ettől elolvadnak. Legyél kicsit titokzatos meg kiszámíthatatlan, öntörvényű, de legyen szilárd értékrended és akkor ő is odalesz érted. Kb ennyi....
Egyébként ha szereti a barátját, akkor nem fogja otthagyni, akármennyire is felizgatod a fantáziáját. Ha meg otthagyja, akkor sóvárogni fog érte, mert benned a szeretőt fogja kezdetben látni, a barátjában meg a társat.
Azért mondom ezt el, mert ezt így már végigcsináltam.
Szívás, én is pont így voltam ezzel. A csaj azóta is epekedik utánam és gondolkozik azon, hogy "mi lett volna ha". De megmondta: "túl régóta vagyok együtt a barátommal és szeretem, félek otthagyni".
Ettől függetlenül próbáld meg amit mondtam, de az esélyeid elég alacsonyak.
kedves 38% -os 5/5
- nem tehetek arról , hogy szinte minden normális lánynak már van barátja, és akinek nincs annak nem kellek,
aki pedig szívesen megpróbálna az meg túl messze lakik tőlem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!