Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért divat a legtöbb lánynál és fiúnál, hogy 3 nap után összejönnek, aztán 1-2 hónap után meg már szakítanak is és falják a következő partnert?
Szerintem aki gyk-sektől életvezetési tanácsot... az haljon meg hülyén.
Amúgy meg az van most promotálva, hogy mindent, azzonal és nekünk jár. Jár, az orgazmus, a tökéletes pasi/csaj, a megbecsülés, a grupi, ...stb.
A mamám anno azt mondta, hogy a jó párkapcsolathoz idő kell. És összetartó felek. Manapság meg felgyorsult minden. Mindenki egy csomagba akarja a tökéletes párt. Pedig idő függvénye a dolog.
22/L
Én pont nem ilyen vagyok. Én valahogy mindig a megérzéseimre hallgatok. Volt olyan, hogy valakivel hónapok után sem jöttem össze, pedig közeledtünk egymáshoz jócskán. Egyszerűen nem éreztem úgy, hogy ő lenne a tökéletes számomra. Az exemmel anno egy hét után jöttünk össze, de együtt is voltunk két évig. A szakítás óta eltelt másfél év, a jelenlegi párommal fél éve vagyunk együtt, előtte nem volt senkim egy évig. A mostani páromtól első látásra leesett az állam és úgy éreztem, hogy nekem ő kell minden áron. Kb két héttel később gabalyodtunk teljesen össze érzelmileg és nem sokkal később ki is mondtuk, hogy együtt vagyunk. Lényegében a komolyabb ismerkedés is már a kapcsolatunkban kezdődött el, de minden nagyon jó, imádjuk egymást. Voltak vitáink, de én is úgy gondolom, hogy egy kapcsolat nem valami szolgáltatás, ahol ki lehet választani a számunkra megfelelő menüpontokat, a többit meg törölni! El kell tudni fogadni a másikat, alkalmazkodni és túllendülni a nehezebb pillanatokon is. Számomra egy kapcsolat legnagyobb próbatétele az, ha a gödörből is kézenfogva próbálunk EGYÜTT felállni, nem pedig külön külön, szitkozódva, utálkozva, szakítva.
Ide a legtöbb kérdést 13-17 éves tinik írják ki, ők ezt még nem tapasztalták meg, szerintem ilyen egyszerű ez. Majd kialakulnak bennük is a dolgok, ha pedig egy huszonéves fiatalban nincs meg az a felismerő képesség, hogy egy kapcsolat éppen attól válik tökéletessé, hogy képesek vagyunk elfogadni egymás hibáit és kézenfogva túlélni a gödröket, akkor meg is érdemli, hogy 40 éves korában házasodjon, avagy egyedül haljon meg.
Nálam ez eddig se volt divat, ezután se lesz az.
Meg nem azért, de 3 nap alatt sehogy nem lehet megismerni a másikat, még lehet, hogy 3 hónap után se.
Ez azoknál divat, akik bizonyos célokra akarják a másikat.
Kedves kérdező!
Akkor hasonló szép jövőt kívánok neked 30 éves korodra, mint amit leírtam és amivel egyet értesz! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!