Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet "meghódítani" egy függetlenségre, szabadságra vágyó fiút?
Nem is mondanám,h jó pasi,és nem is túl népszerű, nem is sokaknak jön be,. de nekem bejön! viszont a fiú egyáltalán nem is akar valamiért kapcsolatot,mert túlságosan független,és szabadságmániás, nem bírja a kötöttségeket, egyáltalán ez miért lehet nála?
Na mindegy,de szóval én látom rajta,h neki azért mégiscsak szüksége van egy társra,mert néha olyan elveszettnek látszik, pedig nem az,van h összeszedi magát,de én valahogy mégis azt érzem,h társ kell neki. Akármennyire is próbálja bebizonyítani az ellenkezőjét.
Szóval hogy érhetném el,h én legyek az a bizonyos társa, hogy közeledjek hozzá? mi az amit ne csináljak vele? hogy érdeme egyáltalán megközelíteni,egy ilyen fiút?
Mi ez a kényszer egyeseknél hogy benyomuljanak mások életébe? Mint valami offenzíva. Ha tényleg kell neki valaki majd keres egy társat. Hasonlóan gondolkodom mint az említett személy, de nem lehet betörni az életembe még feszítővassal sem ha én nem akarom.
34 ffi
Egyetértek az előttem szólókkal. Még ha össze is tudnál vele jönni, hamar csalódnál benne. Vagy ő tebenned.
Van egy régi mondás: ne kapaszkodj fel arra a szekérre, amire nem akarnak felvenni...
Szerintem a történet vége az lesz, hogy eléred, hogy megdugjon aztán otthagyjon és utána panaszkodhatsz, hogy jaj minden férfi hűtlen, pedig előre tudtad, hogy nem akar kötöttséget.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!