Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szabadságra vágyik. Mit csináljak?
Nem túl régóta 2hónapja, de már mikor még az előző bnőjével volt akkor is jól elvoltunk. Túl van az előző kapcsolatán,mert a csaj csalta meg, meg már egy jó ideje nem is szerette a lányt.
Van rá esély, hogy ez el fog múlni nála és minden helyrejön?
Egyszer minden elmúlik.
De hány évesek vagytok?
15:21-es vagyok.
Sajnálom, de szerintem akkor sincs túl az exén, hiába mondja. Pláne, ha megcsalta. Tapasztalatból mondom. Ha meg szeretne, nem akarna "szabadságot". Ez nem egy munkahely, hogy kivedd az évi szabadságot, aztán visszamész...
20F
Figyelj ez eleve rossz, hogy így áll a dologhoz...
Ez a kiélés ha jól sejtem a flörtölgetést és mindenféle lányokkal keverést jelenti... Már pedig ha ö ilyen, akkor nem fog változni még sokáig. Szünetelni pedig hülyeség. Milyen az már, hogy szünetet tartanak valakik egy kapcsolatban? Ilyenröl én még nem hallottam... Ha mégis ezt csináljátok, akkor ez egyenlö a szakítással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!