Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 magabiztos, szerelmes év után miért vágyik a barátnőm szabadságra?
szia, talan megertem a baratnodet. En is 18 vayok, iden leszek 19. nalam kettos erzesek vannak ket eszmeletlen ev utan...minden nap egyutt voltunk, egyutt jottunk-mentunk a varosban. igazan a tarsam lett, a nagybetus Eletem:)
viszont pont egyik nap csuszott ki a szamon, egyik baratnomnek, hogy azert lennek par nap erejeig singli...erezzem a szabadsagot, mehessek ugy valahova, hogy ne atrozzak kozben senkinek semmivel, hulyulhessek valakivel (ami azert nem is hianyzik annyira), vagy egyszeruen csak szedithessek noi hiusaggal valakit...s mindezt nem azert mert nem szeretem a paromat. dehogy is nem, de 16 eves korunk ora egyutt vagyunk...azert az nem semmi... es most kozben belepusztulok mert mas-mas varosba megyunk egyetemre (ha osszejon)...szoval sokszor meg magamat sem ertem, nemhogy a parom ertsen meg...
a noknek neha szuksege van a "szabadsagra", hiusagbol, jot tesz az onerzetuknek, "megfiatalodnak", "ujjaszuletnek" tole. maskeppen meg szerintem nagyon szeret teged. nagy dolog, hogy ezt elmondta, en meg nem mondtam meg a paromnak. attol felek, mondanom sem kell, hiszen amarosan olembe pottyan a nagy "szabadsag" es nem fogok tudni vele kezdeni semmit, mert beleorulok a hianyaba...ki erti a noket?
nemtudom ertettel-e meg valamit ebbol az osszevisszasagbol, de talan valami hasonlot erezhet a baratnod is...
remelem helyre jon minden! Udv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!