Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szabadságra vágyik. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A barátomnak előttem egy 2éves kapcsolata volt. Mikor szakitottak rá 2hónapra összejött velem...de most azt mondja, hogy egy kis szabadságra vágyik és szeretné kiélni magát,de engem szeret és nem akar elvesziteni. Tudom, hogy nem kamuból mondja, hogy szeret mert tényleg szeret és én is őt. De nem tudjuk, hogy mit csináljunk. Szünetelni meg nem akarunk, mert hülyeségnek tartjuk mind a ketten. Mit tehetnénk? Könyörgöm segitsetek!!! Köszönöm.
2010. dec. 29. 15:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nemrég az én barátom is ezért szakított velem (1éves kapcs), mert Ő még élni akar és később nem akar esetleg még jobban megbántani:S Az ilyen ember tényleg nem fog változni. Nagyon rossz érzés ,tudom. Én is szenvedek eléggé, mert szeretem. Hidd el, ha tényleg annyira fontos lennél neki akkor nem tenné ezt veled. (erre már kezdek én is rájönni..)

Magadhoz láncolni ugysem tudod, szóval ha Ő ezt akarja ,úgyis ezt fogja csinálni. (ha együtt maradtok akkor a tudtod nélkül) 22/L

2010. dec. 29. 16:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Engedd el. Ha szeret és hiányol az életéből, visszajön. Ha nem most engeded, hogy szabadnak érezze magát, előbb-utóbb lelép és neked nagyon fog fájni. Engedd, hogy egyedül legyen kicsit. Úgy értem, tökéletesen egyedül. Úgy értem, NÉLKÜLED legyen. De azt nehogy megengedd neki, hogy miközben veled jár, felszedjen itt-ott más csajokat... csak akkor, ha számodra ez esetleg elfogadható. Ugyanis amiket leírtál, az úgy hangzik, mintha melletted akarna szeretőket.
2010. dec. 29. 16:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha szerelmes beléd és a szex is működik köztetek akkor miért kell kiélni magát?

Egyébként jó,hogy szólt,de ha Ő ezt akarja akkor hagyd ott.Élje ki magát és esetleg 1-2 év múlva ha akkor is úgyérzi szeret,majd öszejöttök ujra.

Bár kétlem,hogy felkeresne ennyi idő után.

2010. dec. 29. 17:08
 14/14 anonim ***** válasza:

Nameg írta egy másik válaszoló,hogy Te meg ott leszel pótléknak.Ezt hogy gondolja?Ha esetleg egy buliba nem jön össze az aznap esti kamaty akkor felugrik hozzád?

Vagy max marad a nyitott kapcsolat,de ha ezt választjátok mond el neki,hogy Te is lefekhetsz mással.

Kíváncsi vagyok ehez mit szólna...

2010. dec. 29. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!