Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy tinédzser fiú kiszeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy tinédzser fiú kiszeret egy lányból, akkor utána nem is vágyik a lányra?

Figyelt kérdés
Csak mert a barátnője nagyon szép, kedves lány. Az én hugom. És ő most nagyon ki van bukva. Szeretnék segíteni, de semmi nem hat. 1 éve szenved, nagyon hiányzik neki a fiú. Nem értem a srácot, mert szerintem nagyon sokat vesztett, és nagyon hirtelen múltak el az érzései. Barátnője pedig azóta nincs. De nem akarja újrakezdeni.
2011. szept. 24. 22:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Ami nem megy azt nem kell erőltetni :(

Amúgy keresd meg a szakítás okát... biztos van neki. Ha kell beszélj erről a sráccal. Ne csak a hugoddal.

2011. szept. 24. 22:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen, már próbáltam , de a srác szerint "tökéletes" volt neki a lány. Szóval nem értem a helyzetet. A hugom meg azóta meg akar változni, nem nyit senki felé, nem kedves, hátha így majd szeretni fogják. :/
2011. szept. 25. 12:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért szakítottak?
2011. szept. 26. 17:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Már írtam, ha esetleg nem volt érthető: a fiú úgy érezte, hogy nem szerelmes. (a lány nagyon megbántotta őt )
2011. szept. 26. 17:06
 5/7 anonim ***** válasza:
1 év után ideje lenne továbblépnie a húgodnak is.
2011. szept. 26. 17:23
 6/7 anonim ***** válasza:
ha nem,akkor nem nem kell ráerőltetni senkire amit nem szeretne.mennyivel lenne jobb a tesódnak ha fiú csak szánalomból járna vele??el kell felejteni egymást
2011. szept. 26. 17:56
 7/7 anonim ***** válasza:
De miért bántotta meg?
2011. szept. 27. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!