Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tinédzser fiúk érzései tényleg ennyire gyorsan elmúlnak?
Depresszióba estem, mióta a barátom szakított velem. Iszonyatosan szeretett, és ezt éreztette is velem. Mindig velem akart lenni, nagyon vonzódott hozzám, sokszor mondta, hogy milyen jó lesz majd a gimi elvégzése után, hogyha majd mégtöbbet leszünk együtt. (persze tudom, hogy ezt nem kell annyira komolyan venni, de ahogyan és amikor mondta, eléggé mély nyomot hagyott bennem). Ám kiábrándult belőlem, miután nagyon megsértettem. Akkor kevesebb lett a találkozás, és bár még az egyik héten azt mondta, hogy szeretlek, a következő héten már szakított.
Borzasztó érzés volt, és még most is az, hiszen nem értem a történteket, és a dolgok miértjére nem kaptam választ. Ha egy fiú nagyon szeret egy lányt, akkor is ki tud belőle szeretni könnyen? Lassan 1 éve, hogy szenvedek, és folyton rágondolok. Első szerelem volt, nem tudok túllépni, folyton rámjön a sírógörcs, és nagyon vágyom rá.Mit tehetnék?
"Ám kiábrándult belőlem, miután nagyon megsértettem"
mégis mitvártál?
pl én is multhéten,sikerult besértödni,mivel 1 nagyon jó csaj "barátom" kibeszélt a hátammögöt,ám ez a fülemhez jutott.
azóta is keresi a bocsánatot,sikertelenül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!