Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szereted annyira a párod, hogy megbocsátanád, ha megcsalt?
engem megcsaltak...részegen csókoloztak, az exével.
és azzal jön most, hogy ha igazán szeretem, akkor megbocsátom neki, meg nem is szeretem, ha nem adok neki még egy esélyt....
nemtudom...soha nem fogok tudni bízni benne már..
20/F
1. az alkohol nem mentség.
2. ez érzelmi zsarolás.
3. Én ezek után nem maradnék vele, mert ez a lány nem ér semmit. Ne ő döntse el, hogy én hogyan ítélkezek és főleg ne ilyen sunyi eszközökkel.
4. Tapasztalat (bár nem az enyém), hogy ha egy nőnek elnézed az ilyen baklövést ,akkor felbátorodik és többször is eljátssza, mert úgy is megbocsátasz.
Magyarán egy kapcsolatban kellenek korlátok, amikor tudjuk, mik azok a dolgok amit egyáltalán nem tolerál a másik és ezért elveszthetjük. Következő kapcsolatodat ezzel kezd, hogy lefekteted a határokat, tisztán, érthetően, világosan.
22/L
Mindenki a piára fogja szánalmas. Amúgy attól hogy valaki sokat iszik attól még képen önálló döntéseket hozni és tudatánál van, mert ha nem lenne akkor haza sem tudna menni. Én azt mondom hogy szakíts vele! én még le is kurv*znám és lealáznám hogy nem érdemel meg mert egy utolsó kis k*rva aki egy kis pia hatására bárkivel smárolna. Ha nem akarsz több csalódást otthagyod. Meg amúgy van ez a mondás is amiben van is igazság hogy ha egyszer meg teszi, többször is meg fogja. Részvétem:S
20/F
igen szeretem...még mindig...de nemtudom mit szeretek már benne...de még mindig érzem...
a tekintete még mindig előttem van..ahhogy rámnéz, azt nemlehet játszani...ha egyvalamivel a szemével nemtudott hazudni...szeretett...és könyörgött hogy fogadjam vissza...
még egy esélyt?!
nemtudok mégcsak ránézni se most...
de minden gondolatom körülötte forog, és meg sem érdemli, mert nem érdemli meg...de mégis csak rá gondolok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!