Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta vagytok együtt a párotokkal? Úgy szereted mint a legelején? Mi a titkotok kapcsolatban?
Csak egy kis tanulnivalo mindenki tanuljon másiktol hogy tökéletes kapcsolatot alakitson ki,rámfér na meg kiváncsi is vagyok :))
19/F
3 éve, ugyanúgy szeretem őt, sőt jobban is hónapról hónapra. Bebizonyítja mindig, hogy fontos vagyok neki. Mindig próbálunk új dolgokat kitalálni.
19L
ő 23F
7éve
Jobban szeretjük egymást. A titok nyitja: oda kell figyelni a másikra (mint a kapcsolat legelején:) )
én 29n
ő 35f
mi 5 napja nem vagyunk együtt a majdnem 3 évig tartó kapcsolat után....naggyon jó egyszerűen remek....azóta kollégáimmal barátaimmal járok el esténként erre arra, illetve több órát vállalok munkahelyemen..és próbálok beletörődni ami nem túl könnyű de nem baj ilyenkor át szoktam váltani se*ggfej stílusba és úgy könnyebb.
De azt hiszem most jó darabig csak heti 1-2 alkalmi szex fog érdekelni.
Légy aminek jónak látod, csak nehogy téged kezeljen majd le egyszer az aki NEKED tetszik. Mert akkor ugye ő lesz a rossz, hogy mekkora s*eggfej.
Az utolsó emberkének gratula! Ha valóban így áll a helyzet, nem is kitartásotok van! Drukkolok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!