Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy úgy vagyok valakivel szerelmi kapcsolatban, hogy egyikőnk sem mondta ki, hogy együtt vagyunk?
Mi se mondtuk ki,hogy igen akkor mától egy pár vagyunk :))
Megismertük egymást
Sokat beszélgettünk
Szerveztünk közös baráti programokat
Simiztuk,öleltük egymást
Csókolóztunk
Telefonszámot cseréltünk
Sok-sok sms-t írtunk egymásnak alvás előtt
Megbeszéltünk telefonon találkozót
Ott újra csókolóztunk
Aztán megint találkoztunk megint csókolóztunk
Felmentem hozzájuk és rávett,hogy aludjak ott
Két nappal később is ott aludtam akkor már volt szex is
aztán minden péntek,szombat-on ott aludtam
És egy szerelmes pár voltunk :))
21/F
Szerintem nem lehet altalanositani. Nalunk hosszu honapokig nem volt kimondva es megbeszelve, viszont ugy vislekedett velem mintha a baratnoje lennek.
Aztan miutan kiderult hogy fuvel-faval csal, hozzamvagta, hisz mi nem is voltunk egy par.
Milyen a parod?
Ha rendes, akkor ne aggodj.
Ha onzobb tipus, akkor jarj utana.
Egyebkent ha ki is mondjatok szavakkal hogy egy par vagytok az meg nem garancia semmire. Lehet masnap eppenugy vegeszakad a kapcsolatnak.
De szerintem a szavakkal valo megerosites az mindig fontos (tettek utan), igy nyugodtabb mindket fel es nincsenek ebbol nezetelteresek. Lasd en esetem, honapokig sot, tobb mint egy evig mi egyutt voltunk, amirol kiderult hogy megse voltunk egyutt. Vicces es bosszanto!!
Ha er neked ez a kapcsolat annyit, akkor igenis hozd szoba, hogy teged erdekelne hogy mi is van most kozottetek. Lehet parod is tudni szeretne.
Es ha parod ezt elutasitja, akkor abbol sok mindenre ra lehet jonni. Persze nem kell tultargyalni a dolgokat. Csak ugy lajtosan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!