Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szereted az olyan együttléteket ami nincs megbeszélve, csak spontán jön?
Gondolok arra te szeretnéd akkor és most! és kész, legyen :)
Ha vissza utasítást kapsz hogy reagálsz?
Ezek a legjobban sikerült együttlétek általában.
Volt már, hogy visszautasított a barátnőm, de sajnos azért, mert nem érezte jól magát (lázas volt).
Sríok...Aztán könyörögök. Utána felállok és leb..szok mindent az asztalra, majd üvöltözni kezdek durván, hogy a lakótelepben élő összes emberben meghül a sz..r.
Feldöntöm a szekrényt, betöröm a tükröt, majd letérdelek, a tarkómra teszem a kezem és elkezdek magammal beszélgetni egxyre hangossabban. néha átmegyek suttogásba, rágom a kezem stb.. stb.. nem részletezem tovább.
Én soha nem beszéltem meg elöre, ugyhogy mindig spontán bujunk össze, és szeretem . :)
Néha elöfordul, hogy a páromnak nincs kedve (forditva is volt már) , de akkor bepótoljuk késöbb, nem "reagálok" rá, elfogadom, ennyi.
35/F
Ha eltervezed már nem olyan.
Akkor már csak azért is csináljátok, mert megbeszéltétek.
Ha spontán jön, akkor van benne szenvedély, érzések.
Ha visszautasítanak, akkor jó pofit kell vágni és mosolyogni, meg a sablon szöveg, hogy "megértem", ha jó a kifogás.
én rám mindig 23:00 után jön a "együtt lennék veled" érzés., de akkor már a pasim alszik általában, vagy álmos.
Reggel meg én nem szeretem, de napközbe se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!