Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta bmit megtesz értem! Na miket kérjek? :D
A btom rettenetes dolgokat művelt velem, nagyon megbántott, már majdnem megcsalt. Elhagytam. De azt mondta bmit megtenne h visszakapjon engem, mert szeret.
Na, akkor én adok neki feladatokat, csak nem jut eszembe elég ütős... segítenétek?
Ne fogjátok vissza magatokat, higyétek el, megérdemli! És ő kérte...
Na hagy lám a fantáziát! :))
20/N
Tetoválást a srác farkára a te képmásodról.
Így ha eszébe jutna esetleg máskor is megcsalni ott leszel a farkán és a másik csaj is látni fogja muhahaha
Ha tényleg szeretnéd, nem kérnéd, hogy megalázza magát. Pláne az anyja előtt.
Nem vagyok vallásos, de olvasd el Pál korinthusiakhoz írt levelét. Amiben a szeretetről ír.
Aztán hagyd el a srácot.
looool :D utolsó...
Ez olyan volt, mintha a hegyi beszédből idézted volna :
„Boldog, akinek hűtlensége megbocsáttatott, vétke eltöröltetett. Boldog az az ember, akinek az Úr nem rója fel a bűnét, és nincs lelkében álnokság.”
És most hagyd el a srácot.
Még mindig kacagok :D.
Jé én is hasonló cipőben járok:)
Csak én nem szakítottam,de tudom megtenne bármit,hogy megbocsássak.
Nem fogok én feladatokat kitalálni,inkább "elérhetetlen" leszek és továbbra is haragudni fogok rá,hogy rosszul essen neki,mint ahogy nekem.
De már mondtam neki,hogy a csajt alázza meg a kedvemért..
persze csak viccből gondoltam,de úgy mondtam,hogy azt higgye komoly:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!