Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha tetszek egy csajnak (18L),...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tetszek egy csajnak (18L), és erről tudok is mert mondta a bnője, akkor hogy csináljam, hogy ne b@sszam el? 21F

Figyelt kérdés
Mert én még innen is képes vagyok elszúrni a dolgot. Esetleg valakinek hasonló tapasztalata van? Nem akarom elkúrni mert fontos lenne, nekem is bejön a csaj.
2012. márc. 6. 20:25
 1/2 anonim ***** válasza:
mivel én lány vagyok így csak csaj szemmel tudom nézni ezt a dolgot.. én örülnék neki ha az a pasi aki tetszik elhívna valahova.. mondjuk kirándulni..a mozi nem jó ott nem lehet beszélgetni.. én azt mondom keresd fel hívd el kérdezd mihez lenne kedve.. találkozgass vele de ne rohand le egyből.. viszont éreztesd vele hogy többet szeretnél mint barátság.. de udvariasan először megismerni szeretnéd :)
2012. márc. 6. 20:35
 2/2 anonim ***** válasza:

hát, ha az a srác aki tetszik nekem, valahogyan felvenné velem a kapcsolatot, vagy megpróbálna ismerkedni velem, oda meg vissza lennék az örömtől! igazából bármit tesz irányomba, örülnék neki. persze csak kedves, normális dolgoknak. ne nyomulj azért túlzottan, mert még a végén kiábrándul, de mondjuk egy beszélgetős program jó lehet. itt a jóidő, hívd el sétálni, igyatok meg egy kávét, és légy humoros, mert szerintem az sokat dob egy pasin. :D

18/L

2012. márc. 6. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!