Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljam hogy tetsszem egy csajnak?
Kérlek,szerintetek ez a jó válasz???
Mégis ti mikor keztétek?20évesen?
Ha azt mondod fiatal vagy még ehez,attól ugyanígy fogja csinálni.
Egyébként add önmagad!!!:)
Hajrá:)
14/L
virágot? hát necces szerintem írj ki neki valami jó kis zenei cd-t amiket szeret ezzel tudni fogja hogy ismered nagyjából a zenei tetszését ha mindenképp ajándékot akarsz de szerintem ez fölösleges
jah és a helyesírás hogy kicsit engem is le lehessen pontozni ha egy szót rosszul írsz le akkor szépen aláhúzza piros színnel
Szerintem teljesen normális, h ennyi idősen csajozni akarsz. Legyél kedves, mosolyogj sokat, öltözz és nézz ki igényesen , ápoltan és legyél magabiztos, de ne bunkó/felvágós!
Aki meg a korával jön, h "én ennyi idősen" az maradjon a háborús sztoriknál és gondolkodjon el azon, h van-e más erénye azon kívül, h sokat élt, mert ciki, ha csípőből ez az első, amire fel próbál vágni... Nem a kort kell tisztelni, hanem amilyen utat bejártak addig (ha bejártak)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!