Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy csajnak kéne megmondanom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csajnak kéne megmondanom h jó a segge, de úgy hogy bóknak vegye! Hogy csináljam? (SÜRGŐS)

Figyelt kérdés
Ne értsetek félre, nem hülyéskedek, ez nagyon is komoly, mert megígértem neki, hogy úgy mondom el, hogy bóknak vehető legyen. A lényeg, hogy ne legyen bunkó, se sértő, hanem valami aranyos vagy vicces. Esetleg lehet versike is, és nem kell megadni az egészet, kicsit formáznék rajt, hogy látszódjon: az én művem (legalábbis egy része). Szóval ötleteket várok, legkésőbb holnap estére. Segítsetek légyszi :D
2010. dec. 1. 21:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
jó a segged kő kóla? ez megfelel?
2010. dec. 1. 21:50
 2/13 anonim ***** válasza:
szép a lökhárítód
 3/13 anonim ***** válasza:
Olyan szexi a segged, hogy megtiltom számodra, hogy ráülj. :)
 4/13 anonim ***** válasza:

Őőő nemtom xd

formás a feneked :) passz XD

5/13 anonim ***** válasza:
Olyan formás a feneked, hogy nem csak a férfiak bámulnak vágyakozva, hanem a nők is irígykedve.
2010. dec. 1. 21:55
 6/13 A kérdező kommentje:

nah látjátok pont ezek nem kellenének, ez a kő kóla meg a lökhárító, épp hogy valami normálisat, valami poénost :D

bocsi ez most nem szemrehányás vagy ilyesmi, és azért köszi :D

2010. dec. 1. 22:06
 7/13 anonim ***** válasza:

A szám eléggé kivan táltva,

mikor formás popód meglátom

és ráébredek arra:

hogy neked van a legszebb az egész világon!

by: én alias marci 15/f

(de neked adom a szabadalmat ha tetszik ;D ird át... használjad egészséggel) :D

2010. dec. 1. 22:18
 8/13 anonim ***** válasza:

Simogasd meg neki:)

Én ma egy férfi wc-ben láttam egy tök sexy takarítónőt.

És csak ketten voltunk:D

A gondolat az megvolt rendsen, de én nem vagyok olyan:D

2010. dec. 1. 22:20
 9/13 anonim ***** válasza:
De miért kell elmondanod neki bókként? Rosszat szóltál??
2010. dec. 1. 22:23
 10/13 A kérdező kommentje:

nem, csak nyíltan annyit mondtam neki h jó a segge és nem tetszett neki annyira mint vártam, aztán mondtam hogy bóknak szántam, és ő mondta hogy így nem annyira vehető annak, és próbáljam ugymondani :D egy nap haladékot kaptam :D

jah amúgy köszi Marci :D tetszik és énis 15/F

2010. dec. 1. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!