Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta bmit megtesz értem! Na miket kérjek? :D
A btom rettenetes dolgokat művelt velem, nagyon megbántott, már majdnem megcsalt. Elhagytam. De azt mondta bmit megtenne h visszakapjon engem, mert szeret.
Na, akkor én adok neki feladatokat, csak nem jut eszembe elég ütős... segítenétek?
Ne fogjátok vissza magatokat, higyétek el, megérdemli! És ő kérte...
Na hagy lám a fantáziát! :))
20/N
Szomorú, hogy ezt kell tenned azért, hogy ő biztosítsa szándékát, ennél már csak az szomorúbb, hogy vissza is élsz vele.
22/L
hát...
amikor megdugtam a csajom legjobb barátnőjét,akkor a csajom egy hétig nem állt szóba velem,aztán egy nagy csokor tulipánnal sikerült elsimítani a dolgot.
uh kérj virágot mondjuk.
gyantázd le a kukiát:DDDDDDDDDD
az elég ütös lenne:DDDDDDDDDD
igazán rendesek vagytok... :/
tudom h ennél szánalmasabb már alig lehet egy kapcsolatban, de énis szeretem, csak nem akarom h azt higgye, ennyivel megbékíthet, azt akarom h lássa, küzdenie kell a bocsánatomért!
Eddigi ötletem az, h mindent meséljen el a jelenlétemben az anyukájának... h ne higyék róla mekkora szent...
De ha ti csak gúnyolódni tudtok, köszönöm nem kérek válaszokat -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!