Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 14 éves vagyok párom 17 ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves vagyok párom 17 ez a 3év nagyon cink? Mert volt már 22éves barátom is. Nem tudom mindig az idősebb pasikra bukok és ők is rám

Figyelt kérdés
elég érett vagyok a kormhoz képest és mindig egy idősebb pasit fogok ki magamnak aki már tapasztaltabb minden értelembe ez normális?
2009. jún. 10. 12:37
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
60*
2009. jún. 10. 17:43
 42/51 anonim ***** válasza:

Szerintem a 14 eves lany a 17 eves sraccal viszonylag jo parositas. A 22 az mar sok.

L25

2009. jún. 10. 20:24
 43/51 A kérdező kommentje:
a 17:32-kor irt kommentet köszönöm a gyorsírásrol annyit h neked nem mind1 h én h irok? h mien a stílusom? =/
2009. jún. 10. 21:41
 44/51 anonim ***** válasza:
95%

" jah és lehet h okosabb vagyok mint az első kommentelő csaj mert én legalább az idősebb pasikat is boldoggá tudom tenni ... =/+

Asszem ezzel most nagyon jól bemutatkoztál.

Hidd el, nem vagy tőle se több talán kevesebb, mindenesetre legyél büszke rá.

Az első válaszadó kiscsaj ezerszer többet ér nálad, szerintem valahol mélyen tudod ezt te is.

A kérdésre válaszolva egyáltalán nem normális, mert vagy nagyon apakomplexusos vagy, vagy szimplán könnyen kaphatónak tartanak a srácok.

Szűz vagy még?

2009. jún. 10. 22:30
 45/51 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem nem gáz egyáltalán,és ne törődj az ilyenekkel ,akik csak azért járatják a szájukat mert félnek hogy az új generációk elszedik előlük a "hímnemű egyedeket"!Ez egy tűrhetetlen viselkedés! Fáj az valakinek ha egy lány nála idősebbel folytat kapcsolatot?Egy 14 éves lány sokkal fejlettebb mint egy korabeli fiú, azért nem járhatnak ők se 12 évesekkel!!Nem kell,mindjárt arra gondolni,hogy meg akarja du*ni!Ne hallgass rájuk csak fáj nekik,hogy öregszenek és lassan majd a kicsit őszülő 30-as 40-es "sármos hódítok" prédái lesznek!:)
2009. jún. 10. 23:18
 46/51 anonim válasza:
Hasonló helyzetben voltam én is tegnap.17 éves srác vagyok (ex)barátnőm 14 .Imádok vele lenn szeretem. K*rvára nem gondoltam kapcsolatunk egyszer sem a szexre mert nem az érdekelt ... És mi lett, agyaltam a koron meg minden .És haverjaim véleménye is megoszlott erről.Az 3 év ebben a korban télleg k*rva soknak hangzik,mivel ilyenkor változik legtöbbet az ember minden értelemben(külső,belső egyaránt).És ezt felhoztam neki is és vége az lett h szakítottunk . ezért mert korkülömbség... közben imádtunk együtt lenni ...Mi ez ha nem h*lyeség b*sszus ??? tök h*lyeség h ilyen miatt válunk meg attól aki legjobb hozzánk ... szó szerint elb*ssza. szal azt ajánlom szerintem magadban lévő kis hangra hallgass ne másra nem érti úgy át a dolgokat mint te ...
2009. jún. 11. 10:50
 47/51 A kérdező kommentje:
az a bizonyos belső kis hang aztmondja h soha ne hadjam el...
2009. jún. 11. 13:40
 48/51 anonim ***** válasza:

haGYJam

"azért járatják a szájukat mert félnek hogy az új generációk elszedik előlük a "hímnemű egyedeket"!"

Igen, bevallom én is ettől félek, de nagyon! Léééégyszi ne tedd!!! Lehetnél tekintettel másokra is! Nagyon-nagyon fáj a fogam a 22 éves pasidra, de a 17 évesre még jobban.. Friss husi, nyamm..

25/L, házas

2009. jún. 11. 15:36
 49/51 anonim ***** válasza:

"Igen, bevallom én is ettől félek, de nagyon! Léééégyszi ne tedd!!! Lehetnél tekintettel másokra is! Nagyon-nagyon fáj a fogam a 22 éves pasidra, de a 17 évesre még jobban.. Friss husi, nyamm.. "

hát ezen szakadtam :D de ANNYIRA NAGYON igazad van kedves hozzászóló :D

egy boldog párkapcsolatban élő 20/L

2009. jún. 11. 20:38
 50/51 anonim ***** válasza:

Én is boldog házasságban élek 5 éve ,immár a 30-as éveim közepén járok!Én elmondtam a véleményem és lehet hogy 20-25 évesen én is ezt írtam volna mint ti de én is voltam ennyi idő és bevallom hogy nehéz volt elfogadni!

"Az új generációs" (egy 34 éves anya)

2009. jún. 14. 12:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!