Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves vagyok párom 17 ez a 3év nagyon cink? Mert volt
már 22éves barátom is. Nem tudom mindig az idősebb
pasikra bukok és ők is rám
én 15 vagyok, és pont ez az az oldal, ahol nem kéne általánosítani mindent. azért a 22 éves srác az tényleg durva, de egy 17 éves hogyne jöhetne úgy össze egy 14 évvesel, hogy gondok nélkül? egy 17 éves srác mért nem lehet szerelmes egy 14 éves lányba? én 15 vagyok, de most volt egy 4 hónapos kapcsolatom egy 18 évessel. És? nem feküdtünk le, szeretett engem , én szakítottam vele. annyira bírom ezeket, akik általánosítanak h áh 17 te meg kicsi vagy 14 akkor csak arra kellesz neki. sértés az idősebb pasik számára, azt hiszitek nekik nincseneek érzelmeik? és a kérdésedre válaszolva, egyátalán nem gáz, de azért ne vidd túlzásba, gondolj a későbbiekre.
2009. jún. 10. 13:43
"elég érett vagyok a kormhoz képest"
Az ilyen és ehhez hasonló mondatok mindig kacagásra ingerelnek ha egy 14 körüli fiatal szájából hallom. Aki érett az nem hangoztatja, hogy érett. Ez olyan mint a bölcsesség, aki bölcs nem kürtöli világgá, hogy bölcs, mert akkor egyáltalán nem az. Pontosan azért vagy még éretlen, mert így gondolkozol. A válasz pedig nem, nem normális, a barátod börtönbe is kerülhet. Mellesleg igen perverznek kell lenni valakinek ha huszonévesen egy általános iskolásra gerjed nem gondolod?
2009. jún. 10. 13:54
13/51 A kérdező kommentje:
az első pár komment kicsit érdekes volt nem simertek nem tudjátok mien vagyok... igaz akkor krédezhetitek h mért kérdeztem de nem tudom kiváncis voltam mások vééleményékre és amugy meg nagyon szeretjük egymást okosabb vagyok mint az első lány azt hiszem mert tudom h kell bánni az idősebbekkel... szeretjük egymát és igen a 22évessel az durva volt de az csak egy proba járás volt csak ő akart komolyabbat én nem... és a mostani párommal(17) nagyon jó a kapcsolatom mindenbe támogatjuk egymást és nem érzem azt h kiakarna használni aztmondta h ha szeretnék vele lefeküdni akkor szoljak nem akarja sürgetni... akármennyit képes várni rám...
Az, h 17 éves sráccal jársz, egyáltalán nem cink. Sőt...
Én 13 éves voltam mikor összejöttem az első barátommal. Ő akkor 16 volt. És nem éreztem úgy, h most ez gáz lenne. El sem tudtam volna képzelni, h velem egykorúval járjak. Túl éretlenek voltak hozzám. Ő pedig nem arra használt, h széttegyem a lábamat... 7 hónapig nem feküdtünk le. Soha nem erőltetett volna olyat, amit én ne szeretnék. 2 évig voltunk együtt. Nagyon szerettem:)
16/L
2009. jún. 10. 13:58
2009. jún. 10. 13:58
16/51 A kérdező kommentje:
őő figyelj te se ismersz és énse téged... nem tudod h mien vagyok és főleg azt h a pasim mien...mindenbe támogatjuk egymást nem érzem azt h kiakarna használni nem akarja sürgetni a szexet sem... jah és lehet h okosabb vagyok mint az első kommentelő csaj mert én legalább az idősebb pasikat is boldoggá tudom tenni ... =/
ahhoz, hogy 14 évesen boldoggá tégy idősebb pasikat nem feltétlen kell az eszed...nem kell okoskodni, értünk enélkül is :P
2009. jún. 10. 14:04
18/51 A kérdező kommentje:
jah és most igy ahogy a negatív kommenteken elgondolkozom télleg nem cink h 3év van köztünk igy vagyunk jók jah igen és a 14éves srácok gyerekesek...(tiszt.kiv.)
19/51 A kérdező kommentje:
Szánalmas a kérdező.
Teljesen szubjektív a válaszom, mint mindenkié, tehát ezt kéne neki is figyelembe vennie.
2009. jún. 10. 14:07
Kapcsolódó kérdések: