Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 14 éves vagyok párom 17 ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves vagyok párom 17 ez a 3év nagyon cink? Mert volt már 22éves barátom is. Nem tudom mindig az idősebb pasikra bukok és ők is rám

Figyelt kérdés
elég érett vagyok a kormhoz képest és mindig egy idősebb pasit fogok ki magamnak aki már tapasztaltabb minden értelembe ez normális?
2009. jún. 10. 12:37
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
36%
14:07 gyerek még a kérdező:) nemtom mit vártál tőle ;)
2009. jún. 10. 14:09
 22/51 anonim ***** válasza:
78%
ne általánosítsatok nem minden 17 éves srác szenvedélye a sz*x! de ez a különbség 1-2 éven belül nem lesz feltűnő ;)
2009. jún. 10. 14:10
 23/51 anonim ***** válasza:
és akkor arról mit gondoltok hogy a 13.-os srácnak 9.-es csaja van!
2009. jún. 10. 14:12
 24/51 A kérdező kommentje:
vannak olyan tapasztalt/normális ember aki megérti ezt aki nem az inkább ne irjon...
2009. jún. 10. 14:13
 25/51 anonim ***** válasza:
Az egyáltalán nem gáz, hogy az egy-két évvel idősebb fiúk jönnek be, mivel a férfiak később érnek, mint a nők. Viszont az előttem szólóknak igazuk van, jól nézd meg, kivel jársz, mert lehet, hogy az illető csak ki akar használni!
2009. jún. 10. 14:21
 26/51 anonim ***** válasza:
52%

Az első vagyok.

Mi az hogy nem kell a negatív komment??NEm érthet mindenki egyet veled.Nem kell itt osztani az észt!Am meg nagy dícsőség az hogy boldoggá tudod tenni az idősebbeket.

Nem tudom mitől vagy te különb mint én vagy a többi tizen éves.Érdekes hogy mindenki azt mondja magáról hogy érettebb a korához képest...nem ma a pasihoz képest.

Sok boldogságot!

2009. jún. 10. 14:23
 27/51 anonim ***** válasza:
68%
Tipikus gőgős kamaszság. Aki nem ért meg az egy szemét aki meg bólogat mint a kiskutya az a jó fej. Mellesleg, az "okosabb vagy" alatt mit értesz? Az intelligenciát? Azt, hogy képtelen vagy leírni egyetlen szót helyesen? Vagy azt, hogy olyan gyermeteg a felfogásod, hogy azzal mutatod magad érettebbnek, hogy százszor elmondod egy kommentedben, hogy érett vagy és okosabb? Azok alapján, ahogy a mondataidban bemutattad magad bőven elég, hogy átfogó képet tudjon valaki is alkotni rólad.
2009. jún. 10. 14:23
 28/51 anonim ***** válasza:
59%
szívemből szólt az utolsó hsz
2009. jún. 10. 14:28
 29/51 A kérdező kommentje:

figyelj őőő 1az h nem írok helyen mert pölö gyorsan irok... nem gondoltál bele ? (: nah mind1..

végülis kellenek néha a negatív gondolatok is mert lehet h jobban áttudom látni a kapcsolatunkat de a pozitiv meg h jólesik h ha valaki eggyetért mert akkor valaki tudja h mit érzek ...

ne hidd azt h egy ku*a vagyok vagy nem tudom de án igy érzem jol magam nem vagyunk külömbek a másiknál... és h leírom többszö a kommentbe h mit is akarom meg minden az azért van mert vannak emberek akik ezt nem figyelik... és h egyszer csak észreveszik már... nah igen ha ebbe is volt hiba akkor bocs de mint már mondtamgyorsan írok...

2009. jún. 10. 14:31
 30/51 anonim ***** válasza:
43%

ne csodálkozz,ha hoppon maradsz...

attól,mert azt hiszed a rózsaszín felhőben,hogy szeret meg tisztel attól még nem biztos hogy úgy van...kis naiv vagy és mindent elhiszel...abból is látszik ahogy itt viselkedsz...fikázod aki nem ért veled egyet,aki meg bólogat az haver?ugyanezt csinálják akkor veled a pasik is,mert tudják ők is,hogy elhiszed minden szavukat...

18/L

2009. jún. 10. 14:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!