Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves vagyok párom 17 ez a 3év nagyon cink? Mert volt már 22éves barátom is. Nem tudom mindig az idősebb pasikra bukok és ők is rám
Na először is: "jah és lehet h okosabb vagyok mint az első kommentelő csaj mert én legalább az idősebb pasikat is boldoggá tudom tenni ... =/"
Szerintem az ilyen marhaságokat nagyon hamar fejezd be.
Szóval. A korkülönbség szerintem sosem számít. Még akkor sem, ha húszonikszezer év van köztetek. Akinek ez nem tetszik, az bekaphatja. De csak akkor, ha mindketten normális kapcsolatban éltek, szerelmesek vagytok. Első rész megválaszolva.
Viszont a második része a kérdésnek nagyon nem tetszik, főleg nem a pökhendiség, ami árad belőle, ugyanaz, mint a fentebbi idézetemből lerí. Tudod az, hogy idősebb pasikra buksz, az nem egy új keletű dolog. Kb minden lány így van, mert akkor idősebb pasi, meg neki sikerült megkaparintania, meg villoghat vele, meg irigykedhetnek rá, meg majd jobb lesz blabla. Ez akkor is így van, ha nem mondod ki, ez a tudatalattidban van. Az hogy a fiúk fiatalabb lányt keresnek, az meg ált azért van, mert a kisebbeket könnyebb megszerezni, szédíteni, mert ugye ott vannak az előzőleg említett tényezők, és vagy lúzer a gyerek, vagy csak meg akar dugni. És az nem tetszik, az előbb említett villoghatok effekt előjött nálad. Igen buknak rád. Csak azt ne próbáld meg megmagyarázni, hogy mind szerelmesek beléd, meg hogy értékes vagy a számukra mind blabla, mert akkor felrobbantok valamit. Az emberek nagy része bunkó, attól még, hogy néhány lány ideírja, hogy ő is összejött idősebbel elsőre nincs semmi gond, ez így van, csak az összes többi, akit átvertek, vagy nem lett semmi, azok nem írnak (mert szociálisan kevésbé érzékenyek általában), pedig sok ilyet ismerek. (mellesleg ezt a lányok hamarabb érnek dumát hagyjátok, mert rohadtul elegem van belőle. Szétnézek, mit látok? A lányok nagy része hülye, a fiúk nagy része hülye, hiányzik a nevelés, a lelki javak, mit várunk akkor? Szerintem ez a hamarabb érnek maximum ezrelékben mérhető, arra meg nem lennék büszke a lányok helyében, csak hát valamivel fel kell vágni...)
Tehát a hódolóid nagy része is ilyen, és akkor csak "próbajárnak", megnézik mikor lehetne megdönteni téged, és ha nem megy, akkor viszlát, majd lesz másik. Meg 14 évesen "mindig olyan pasit fogsz ki" Még is mennyi az annyi? 14 évesen, ha normális szerelmes kapcsolatban lennél, akkor nem cserélgetnéd a fiúkat, úgyhogy csak láss a felszín mögé és tanulj, akkor érett leszel.
22/F
Fúúúha, hát annyi csalódásod lehetett :D
Nem tartom cikinek, tedd, amit jónak látsz, ez még mindig jobb, mint az a 22 éves pasas. De azt remélem te sem gondoltad komolyan, hogy az felnőtt srác szeretett... Szeretett volna megd*gni. Attól még, hogy mondta, nem kell mindent elhinni. Most jöhet a "te nem ismered a kapcsolatunkat" blablabla, de látom a hozzád hasonló 14 éves csurikat, akik iszonyatosan beszámíthatóak, azt hiszik, hogy övék a világ, megujjazzák őket egy-egy buli alkalmával, utána meg szétröhögik magukat rajtuk a 17-18 éves srácok, hogy mekkora k*rvák. Ezt csak úgy tájékoztatásképpen az összes érett, idősebb srácra hajtó 14 évesnek...
"okosabb vagyok mint az első lány azt hiszem mert tudom h kell bánni az idősebbekkel..."
Szerintem erről nem kéne vitát nyitni, a válaszaidból egyértelműen látszik, h meg se közelíted intelligenciában azt a lányt!
Lassan már olyan válaszok jönnek, h 8 vagyok, a pasim 11, meg hogy 4 vagyok, a pasim 7 és régóta vagyunk együtt, tehát semmi baj. Komolyak vagytok!
Amúgy meg ha véleményekre vagy kíváncsi, akkor viseld el a negatív véleményeket is, ha pedig csak dicsekedni jöttél, tüntesd fel a kérdésben, h csak a neked megfelelő emberek válaszoljanak! Szánalmas vagy..vagy hogy megértsd: nagyon cink.
A válaszolók nagy többsége negatív volt. Igen... De azt csak mondom,hogy itt a kérdezőt nem kell osztani.Mert az egy másik dolog,hogy kulturáltan, SZIDÁS NÉLKÜL elmondod a véleményed. De mondok mást is: Egy 17 éves is fiatal!Mindenki úgy kezeli őket,mint valami gonosz szexéhes barmot... Pedig nem így van. A 14-15 év körüli lányokat pedig ribancnak nézitek,már bocsánat. Ugyanolyan normális emberek,mint egy 29-30 éves érzésekkel teli.Általánosítotok. Szerintem inkább akkor kezdj járni valakivel kedves kérdező, amikor már kijártad az általános iskolát. Olyan 16 év körül... Hidd el, ez egy jó tanács.Akkor a fiú 19 lesz és az úgy pont megfelelő. Szerintem ezzel sincs akkora baj. De elmondom nektek, válaszolók: A SZERELEM VAK! Nem ismeri a korhatárt.. Na jó.. Azért valamilyen határt ne lépjünk át, de ez a 14-17 párosítás szerintem nem vészes. Na jó,nem rizsázok többet. :-) Ti meg nyugodtan higgyétek,hogy én is ennyi idős vagyok,de azt tudnotok kell: amit itt írtam,azzal senkit nem akartam megbántani!
Üdv. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!