Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ultimátum: Leszoksz a cigirol vagy vége? Mit tennel?
Nagy cigisektol kerdezem foleg, akik nap 1 csomagot vagy tobbet dohanyoznak.
Persze ha a masikat amugy hihetetlenul kedveled, minden szuper, szinte tokeletes lenne, kiveve ezt az egyetlen hatalmas gondot - a cigit.
Tuti nem tenném la a cigit ha a párom azt mondaná akkor vége!
Hát basszus szeressen olyannak amilyen vagyok és a rossz szokásaimat is fogadja el!
23/L
# 11/11 Időpont ma 08:25
Eppen ez, lehet valaki barmilyen vonzo, ha megerzed rajta a cigit akkor annyi, elmegy az ember kedve mindentol egy csapasra.
de ha tudtad hogy cigizik és ez neked nem tetszik akkor minek kezdtél vele!
Biztosan nem szoknék le a kedvedért senki kedvéért csak magam miatt!Amugy meg nagyon nehéz napi egy db elmegy nekem is próbáltam leszokni,de nem ment!
Ennyi erővel ő meg mondhatná hogy szokj rá te a cigire és nem fog zavarni!Mert rászokni könnyebb mint leszokni!
Ha nem szoknál rá szakítana neked ez jó lenne?Rászoknál?
Abba a ku..a országba már az embernek annyi öröme legyen már hogy cigizhessen!
# 14/14 Időpont ma 08:30
Ha mar a szep szo nem segit akkor ja, megprobalja rakenyszeriteni eroszakkal. Ha abbahagyja csak nyerhet (akar nehany +ev eletet is).
A nemy dohanyos erzi leheleten, hajan, ruhajan. Csoda ha nem tetszik? A dohanyosnak se tetszene, ha a partnere pl. nem furodne csak hetente egyszer, az lenne hasonlo hatasu, mint a cigifust a nem dohanyosnak.
Mondom: értelek. :)
De egy párkapcsolat nem így működik.
Illetve: _így_ nem működik.
Na a kommentek után mostmár...
Nálunk ez a szitu, kezdved kérdező! Én nem dohányzom, a párom igen. Évek óta rágom a fülét, hogy tegye le! De nem csak azért, mert ÉN így akarom, Ő is le akarja rakni, csak nem tudja. Elhiszem, hogy nehéz! De hála az égnek, még ő kért rá, hogy néha pirítsak már rá, mert nem fogja tudni egyedül lerakni. Egyébként ha dohányzik is, nagyon odafigyel, hogy ha találkozunk, előtte ne cigizzen, hogy ne legyen büdös a lehellete, ha velem van, megkérdezi, nem baj-e, hogy rágyújt(ilyenkor próbálom még egy fél órát, órát húzni, hogy még ne), és ha rá is gyújt mellettem, mindig azt a kezét adja ide, amivel nem nyúlt az égő cigihez, illetve a füstöt nem telibe a képembe fújja, ha fúj szél azt is számításba veszi. :D Egyszóval nem zavarna a cigi, mert odafigyel, de engem meg az zavar, hogy MEGÖLI magát. Persze, meg kell halni valamiben, de ne 10 évvel korábban már... Egyébként kötöttünk ultimátumot, még van belőle egy hónap, és úgy néz ki, össze fog jönni! :)
Köszönöm, hogy végigolvastad! 19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!