Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha a barátom egy másik csajnak írogat akkor az már vége?
Figyelt kérdés
olyanokat ír,hogy nem érti miért nincs barátja.. jócsaj..meg a hasonló hízelgés.. 21évesek vagyunk,és szerelmes belém,ami 100%2012. márc. 8. 15:39
1/9 anonim válasza:
Ez lehet sima "baráti" önbizalomnövelés is. Ha olyanokat írna, hogy "megdugnálak" vagy hasonló, akkor lenne gáz. Az, hogy szép meg nem érti miért van egyedül szerintem sima bók.
2/9 anonim válasza:
Ha 100%, hogy a barátod szerelmes beléd, akkor mi a kérdés?
3/9 étoile et lune válasza:
Én is simán megmondom egy pasinak, ha szerintem jól néz ki, ez még nem azt jelenti, hogy a pasimnak akarom, csak azt, hogy szerintem jól néz ki, plusz én szeretem az önbizalomhiányosoknak megmondani a ,,magamét." Már nem vagyok 13 éves, hogy ezt olyan nagy dolognak tartsam. Mi az, hogy ,,akkor az már vége?" ? Nem értem a ,,már" szót.
4/9 A kérdező kommentje:
nem bízom benne,meg írja,hogy majd még valamikor beszélgessünk meg hasonlók, nagyon bánt :(
2012. márc. 8. 15:43
5/9 A kérdező kommentje:
de a csaj egy igazi partycsaj,akit bárki megdughat, és ezt nem féltékenységből mondom sajnos
2012. márc. 8. 15:44
6/9 étoile et lune válasza:
Honnan tudsz a beszélgetéseikről? Kérdezd meg a barátodat, milyen vele a kapcsolata, csak ne féltékenyen, hanem pusztán mosolyogva-érdeklődve. Hátha mond olyat, amitől megnyugszol.
8/9 A kérdező kommentje:
írtam volna magamnak tőle emlékeztetőt és akkor szemet szúrt nekem... az én dolgaimra meg több órás késéssel válaszolt :)
2012. márc. 8. 15:49
9/9 étoile et lune válasza:
Figyelj, kérdezz rá, de ne neten vagy telefonon keresztül, hanem személyesen. Aztán olvass a jelekből. Egy kapcsolat alapja nem a bizalom meg az, hogy mindent meg tudjunk beszélni? Nem kell komoly beszélgetést csinálni a dologból, ne lásson rajtad más érzelmet közben, csak a kíváncsiságot, meg hogy jókedvű vagy, akkor nem lesz az egészből sértődés meg sz*rhangulatúskodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!