Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ultimátum: Leszoksz a cigirol vagy vége? Mit tennel?
Nagy cigisektol kerdezem foleg, akik nap 1 csomagot vagy tobbet dohanyoznak.
Persze ha a masikat amugy hihetetlenul kedveled, minden szuper, szinte tokeletes lenne, kiveve ezt az egyetlen hatalmas gondot - a cigit.
Cigiseknek nem tunhet fel, de egy nem dohanyosnak nagyon:
Fust szagu a haja, keze, ruhaja, minden. Eleg, ha csak melle allsz megerzed. Ez nagyon lehangolo.
Ha zart terben gyujt ra a masik meg a szemet is csipi egy nem dohanyosnak, mert nincs hozzaszokva a fusthoz.
Tedd le a cigit magad miatt és hagy ott a párod.
Nagyon sz@r ezt leírnom, de a későbbiekben nem ez lesz, az egyetlen ultimátumos megoldás, mert vérszemet kap!!!
Szerencsére párom is dohányzik, így nem kell leszoknom. Megmondom őszintén nem is tudnék, számomra jól esik cigizni.
Igaz volt már olyan beszélgetésünk az asszonnyal, hogyha Ő lerakja akkor nekem is le kell, de eddig ő sem határozta el magát erre a lépésre xD
Mi, nemdohányosok, tudjuk ezt.
De ők meg a cigit szeretik és pont.
Szerintem minél erőszakosabban próbálod leszoktatni, annál távolabbra kerül majd Tőled.
Nem felesleges, de a NAGY dohanyosoknak tenyleg nehez lehet, szinte lehetetlen leszokni, ezert kerdeztem ugy. Aki mar napi 1 csomagot fogyaszt azok nagy resze meg aki akar se tud leszokni sajnos.
Aki csak napi 1-2 szalat sziv el annak nem igazan jeletene gondot abbahagyni, egy nagy cigisnek viszon igen.
Kérdező
Ha már jó pár éve cigizik akkor teljesen mind1, hogy lerakja-e a cigit vagy sem. A tüdeje már úgyis károsodott, az már nem lesz olyan, mint amikor még nem cigizett.
Köhögni én is szoktam, na és? Jól esik cigizni és kész.
Ne akard leszoktatni a párod a cigiről, a kormány már így is kib*szott velünk, cigisekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!