Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretethiányos fiúként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretethiányos fiúként sokkal nehezebben bírom barátnő nélkül. Hol találhatnék olyan lányt, aki megérti ezt és viszont vágyik egy ölelésre, csókra, kedves szóra?

Figyelt kérdés
2012. márc. 6. 23:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

ma 08:21

neten már jó pár lánynak bejöttem, csak távkapcsolatot nem tudnék fent tartani az a probléma, még 60-90km talán beleférne, de 150-200 az már sok lenne távban szerintem.

2012. márc. 7. 13:12
 12/16 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, nekem volt már egy 110 km-es és egy 140 km-es távkapcsolatom, mindkettő több évig tartott. Nem volt egyszerű, nem volt olcsó sem, de megérte. Nem akarlak rábeszélni semmire, de sosem tudhatod: talán hatalmas lehetőségeket szalasztasz el az elzárkózásoddal.
2012. márc. 7. 14:42
 13/16 anonim ***** válasza:
Dugni kell a csajszikat, mit a lopott biciklit... aztán bújnak azok meg minden. DE CSAK AZUTÁÁÁÁÁN Remélem +18 vagy!!!
2012. márc. 10. 06:06
 14/16 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy Kérdező? Mert én is vágynék egy szerető és megértő társra, esetleg ismerkedhetnénk. :) L/16
2012. márc. 18. 22:05
 15/16 anonim ***** válasza:
51%

amíg ilyen csajosan próbálsz meg lányokat elcsábítani, hogy jaj de vágysz egy ölelésre addig sehogy! Amíg nem érzed jól magad egyedül is addig sehogy!

f18

Brian Tracy-re keress rá

2012. ápr. 6. 21:36
 16/16 anonim ***** válasza:
hova valósi vagy hány éves hogy nézel ki?
2012. ápr. 6. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!