Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lezbikus vagyok?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy van egy legjobb barátnőm...nagyon szeretem, mindig mellettem áll, mindenben számíthatok rá. Viszont mióta külön helyre járunk fősulira (2éve) ritkán találkozunk. Sokszor azon kapom magam, hogy ő jár a fejemben, eszembejutnak a szép emlékek...legyen az egy ismerős szám vagy egy ismerős hely. Vagy sokszor e dolgok nélkül is rá gondolok. Nagyon hiányzik. Minden alkalommal alig várom, hogy találkozzunk, hogy átölelhessem, hogy adhassak/kaphassak tőle egy puszit. Tegnap azonban azt álmodtam, hogy mondhatni megcsókoltam...és reggel ezen kiakadtam azért, mert megfordult a fejemben, hogy mivan ha többet is érzek iránta?! Tetszenek a lányok, de csak olyan szinten, hogy ő vagy ő milyen jól néz ki. Soha nem gondolkodtam ezen az előtt...

Mi tévő legyek? Esetleg beszéljek vele erről? Adjatok valami tanácsot légyszi.

2012. márc. 5. 21:23
 1/6 anonim ***** válasza:

pasival amúgy voltál már??

amúgy ez elválik egy idő után, hogy a pasikhoz vagy a nőkhöz vonzódsz vagy mindkettővel szeretnéd...

lehet h az vagy lehet h nem! Ez kiderül ha egy lesbivel lefexel.... de h a barátnőd az e az passz...

DE! az egész eddigi éveket elb@szhatod a barátnőddel ha ráhajtanál...és kiderül h ő nem..

2012. márc. 5. 21:26
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem igen
2012. márc. 5. 21:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
2012. márc. 6. 14:29
 4/6 anonim ***** válasza:
38%

Ahhoz képest h főiskolás vagy tudhatnád hogyan kell leírni azt hogy LESZBIKUS.

Amúgy szerintem nem feltétlenül vagy homoszexuális,de az könnyen előfördulhat hogy biszex vagy,de amúgy a csajokban van egy ilyen hajlam szerintem.

SZERINTEM.

2012. márc. 8. 22:06
 5/6 anonim ***** válasza:
61%
Igen lezbikus vagy, sokan meg buszik.
2012. márc. 8. 22:09
 6/6 anonim ***** válasza:
24%
TERHES VAGY !!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. márc. 9. 03:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!