Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lezbikus vagyok?
Az a helyzet, hogy van egy legjobb barátnőm...nagyon szeretem, mindig mellettem áll, mindenben számíthatok rá. Viszont mióta külön helyre járunk fősulira (2éve) ritkán találkozunk. Sokszor azon kapom magam, hogy ő jár a fejemben, eszembejutnak a szép emlékek...legyen az egy ismerős szám vagy egy ismerős hely. Vagy sokszor e dolgok nélkül is rá gondolok. Nagyon hiányzik. Minden alkalommal alig várom, hogy találkozzunk, hogy átölelhessem, hogy adhassak/kaphassak tőle egy puszit. Tegnap azonban azt álmodtam, hogy mondhatni megcsókoltam...és reggel ezen kiakadtam azért, mert megfordult a fejemben, hogy mivan ha többet is érzek iránta?! Tetszenek a lányok, de csak olyan szinten, hogy ő vagy ő milyen jól néz ki. Soha nem gondolkodtam ezen az előtt...
Mi tévő legyek? Esetleg beszéljek vele erről? Adjatok valami tanácsot légyszi.
pasival amúgy voltál már??
amúgy ez elválik egy idő után, hogy a pasikhoz vagy a nőkhöz vonzódsz vagy mindkettővel szeretnéd...
lehet h az vagy lehet h nem! Ez kiderül ha egy lesbivel lefexel.... de h a barátnőd az e az passz...
DE! az egész eddigi éveket elb@szhatod a barátnőddel ha ráhajtanál...és kiderül h ő nem..
Ahhoz képest h főiskolás vagy tudhatnád hogyan kell leírni azt hogy LESZBIKUS.
Amúgy szerintem nem feltétlenül vagy homoszexuális,de az könnyen előfördulhat hogy biszex vagy,de amúgy a csajokban van egy ilyen hajlam szerintem.
SZERINTEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!